ד"ר יוכי שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יוכי שלום
    מיכל
    07/03/2014

חזרתי לעדכן אותך .
    את בטח זוכרת כמה קשה היה לי עם תוצאות האבחונים במכון להתפתחות הילד , עברנו בדיקה אצל פסיכיאטרית באופן פרטי .
    הילד שלי בסדר , הוא לא על הרצף , הוא לא אוטיסט , הוא בסדר.
    יש לו קשיים שפתיים שהולכים ומשתפרים , הוא מטופל אצל קלינאית .
    הוא יצר אתה קשר טוב , עשה את כל מה שלא עשה במכון.
    אני חוזרת להודות לך על התמיכה בתקופה הקשה .
    העצה הכי טובה שנתת לי היא שהוא מי שהוא , מי שאני מכירה , הוא לא השתנה בעקבות האבחון ,ברגע הראשון לאחר שנתנו לנו את האבחנה , עבר לי בראש שהוא ילד אחר עכשיו , " מה הוא עכשיו " ? " מה יהיה איתו ? " איך להתנהג איתו ? " מליון מחשבות על מה יהיה עכשיו . הדבר הכי נכון שעשיתי היה ללכת לקבל חוות דעת נוספת , השתגעתי מזה שאני יודעת שהוא בסדר והם לא רואים את זה , אני שמחה שאשת מקצוע ראתה את זה .
    עכשיו אני נושמת לרווחה עם כוחות נפשיים להגיע לכל טיפול שיצטרך כדי לחזק ולקדם אותו.
    תודה על שהיית כאן , אני מעריכה מאוד את העזרה היקרה שאת נותנת כאן לכל אחד ואחד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יוכי שלום

הוספת תגובה

• ד"ר יוכי שלום - תגובה

07/03/2014

שלום מיכל,
    אני שמחה לשמוע על תוצאות האבחון השני, ומודה לך על העדכון והתודה.
    אני שמחה שעזרתי, ומאד מקווה, שבהמשך תהני מהילד, והוא יביא לכם הרבה גאווה ונחת.
    כל טוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו