מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון לבעיית תקשורתאפרת12/04/2014
שלום, בתי בת 1.8.ילדה ערנית, סקרנית,חקרנית משחקת מציירת וכו. הדאגה שלי היא בקשר לתקשורת שלה .בגיל שנה עשיתי לה אבחון במרכז להתפחות הילד והם אמרו שאין שום בעיה.
אבל - היא עדיין לא מדברת( ממלמלת ואומרת אבא כסתם מילה אני חד הורית).הכל אצלה חזותי- מתקשרת מעולה בעזרת הצבעה. מושכת אותי לאן שרוצה. אני צריכה להראות לה אוכל על מנת שתבוא לאכול. להראות לה נעליים וכו'. נדיר שהיא מביאה משהו שמבקשים מימנה, מבינה שאומרים לה לא. לפעמים מבינה שמבקשים שתחכה שתבוא שתשב .לא תמיד.היא עצמאית מיום שנולדה הכל מנסה קודם לבד.מצד שני היא הצל שלי.אוהבת שמשחקים איתה.יוזמת משחק משותף.חולקת חוויות.
היא בבית איתי או עם אמא שלי. ואני מודה שאנחנו מנסות אבל לא מדברים איתה המון ולא תמיד דורשים מימנה דברים.רק אני רואה אפשרות לבעיה, לא אמי ולא הסביבה.
השאלות- יש סיכוי שההבחנה לא נכונה?, יש אפשרות שהיא היתה בסדר ועכשיו כבר לא?.מה לעשות עכשיו?
תודה מראש על התשובה וסליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון לבעיית תקשורת - תגובה
12/04/2014אפרת שלום,
אני מתרשמת שיש לילדה איחור שפתי מסויים, אם כי לא נורא. חשוב לבדוק שהשמיעה תקינה !!! חשוב לדבר אליה הרבה, מול הפנים, וכך תוכלי לבחון אם היא קולטת ומבינה. אם אין התקדמות, כדאי בעוד כחדשיים, לקראת גיל שנתיים, לבקש אבחון של קלינאית תקשורת.
כל טוב, חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)