מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הספקטרום האוטיסטי תינוקת שנה וארבעקשת27/04/2014
שלום רב
יש לי בת תאומה אשר לא מצביעה על האור לפעמים אם בא לה היא מעיפה מבט אבל לא יותר מזה ( לעומת אחותה התאומה שכבר מצביעה)
בנוסף לוקח לה זמן עד שהיא מתייחסת אלינו שקוראים לה ( נראה לפעמים שהיא מתעלמת בכוונה)
כמו כן לשחק היא אוהבת לבד פחות חברותית איתנו היא יכולה לשבת לשחק להכניס צורות לדלי וכו אך לרוב היא אוהבת לבד גם לא עם אחותה
כמו כן היא לא עושה לנו קוקו ופחות ניגשת אלינו
למרות שבזמן האחרון חל שיפור בהתייחסות שלה אלינו אני עדין לא רגועה
מבחינה מוטורית היא מתקדמת עדין הן לא הולכות אבל מזה אני לא מתרגשת
היא אוהבת צורות קופסאות משחקת מאוד יפה לבד אוהבת להחביא צעצועים תואמים
ואוהבת פינות קטנות ששם היא מחביאה צעצועים
אני לא יודעת האם יש בעיה או שאני סתם פרנואידית
אשמח לעזרה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הספקטרום האוטיסטי תינוקת שנה וארבע - תגובה
27/04/2014קשת שלום,
אני מבינה את הדאגה שלך, במיוחד על רקע ההשוואה עם אחותה. כדי לחשוד באוטיזם, צריך להיות גם קשר-עין לקוי, התעלמות מאחרים, ונראה לי לפי תיאורך שלא זה המקרה.
ברצוני לשאול, אם בדקתם שמיעה, ואתם בטוחים שהיא שומעת היטב ??
אני מציעה שתבדקי בכיוון זה, ותמשיכי לעקוב. נקווה שהכל בסדר.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)