מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    רונית
    17/09/2014

דר' יוכי שלום רב ,
    זו אינה הפעם הראשונה שאני רושמת לך וחשובה לי חוו"ד
    בני בעוד חודשיים יהיה בן 5 נמצא היום בגן חובה מטופל בריפוי בעיסוק מגיל 3.9 ,זה התחיל מזה שראיתי שאחיזת היד שלו אינה נכונה והמשיך לכך שיש חשד כי יש לו בעיית קשב וריכוז ,ואושרה לו השנה גננת שילוב .
    הוא ילד מקסים וחכם יודע את כל הצבעים יודע לספור עד 20 בוודאות ומזהה את כל המספרים מ1 עד 10 אינו יודע עדיין כיצד לכתוב את השם שלו אך יודע לזהות את אותיות שמו +להגיד אותם+יודע שכותבים נועם נולאחר מכן ו ולאחר מכן ע ולאחר מכן מ סופית
    הוא מאוד אוהב פאזלים ויודע להרכיב פאזלים בגודל של 36 חלקים בכוחות עצמו ללא כל עזרה
    ילד מאוד חברותי נכנס השנה לגן חדש ( אף ילד מהגן הקודם לא עלה לגן שהחלטתי לרשום אותו והגננת מדווחת כי מבחינה חברתית הוא משתלב בצורה מאוד מרשימה

מה שמתסכל אותי זה החוסר עקביות לדוגמה היום היינו אצל המרפאה בעיסוק והיא נתנה לו לבצע מספר מטלות שגם אני יודעת שהוא יודע לבצעם וגם המרפאה בעיסוק יודעת כי הוא יודע לבצעם והוא התנהג כאילו הביאו לו את המשימה הכי קשה

בציור אקראי כשביאים לו דף ונייר הוא יודע לצייר פרצוף של איש בצורה מושלמת עם עיניים ופה ואף ושיער אך כשמבקשים ממנו לצייר איש זו כאילו המשימה הכי קשה
    מצד שני ביום אחר כשיבקשו ממנו לצייר איש הוא יצייר אותו בצורה מושלמת

מבחינת תרגילי חיבור הוא עדיין לא במקום המופשט של ההבנה ששתיים ועוד 1 שווה שלוש אני צריכה להגיד לו לדוג' שאני מביאה לנועם 2 ענבים וולאחותו ענב אחד ואז הוא יודע לענות לי שיש בסך הכל 3 ענבים

בקיצור מה שמתסכל אותי זה היום היותר טוב והיום הפחות טוב

ושאלה נוספת הוא מאוד אוהב לשחק במשחקי מחשב/טאבלט ביום אני ובעלי מגבילים את זה ללא יותר מחצי שעה ביום מהו הזמן שהיית ממליצה לתת לילד בגיל זה ביום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• מתוסכלת - תגובה

17/09/2014

רונית שלום,
    התנודתיות ברצון לשתף פעולה היא כמו התנודתיות בריכוז, אצל ילדים שלוקים בבעיות קשב וריכוז, והתופעה מאד מוכרת לנו. זו גם תנודתיות במצבי הרוח לפעמים.
    אין טעם לכעוס על הילד או ללחוץ אותו, במיוחד בתחומים שברור שהוא יודע ומצליח. לא נורא אם משנים כיוון, ובוחרים מטלה אחרת. צריך סבלנות, ואני מקווה שלכשיגיע לגיל 6, ויוכל להתחיל לקבל טיפול תרופתי, תראו שינוי גדול לטובה.
    כל טוב בינתיים, ושנה טובה ומוצלחת !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו