ילד בן 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8 חודשים
    בלה
    02/10/2014

שלום רב. ילד בן שמונה חודשים כמעט ולא מדבר... משחק יפב התפתחות מוטורית תקינה! ממלמל פה ושם פפה גהגה דה וכ'ו צוחק בקול כשממש מצחיקים אותו מחייך לכולםםם גם לזרים. מחקה אותנו אם אנחנו משתעלים אז חוזר אחרינו ומשתעל אם אנחנו אומרים לו אאאהה אז חוזר אחרינו...וחוץ מזה כלום! אם לבד במיטה יכול לשחק בצעצועים שלו וגם ימלמל לו משהו אם עצמו אבל אני רואה ילדים בני גילו שכל היום ממלמלים להם בכיף והבן שלי רוב היום שקט... לא מוחא כפיים/ ולא עושה שלום מגיב לשמו יפה מאוד ישר מסתובב אלינו הבעיה העיקרית זה הדיבור והמחיאות כפיים/שלום/ביי... שלא עושה עדיין יש סיבה לדאגה? לא נראה שיש לו בעיית שמיעה כי ישר מסתובב לכל קול מוכר/ זר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 8 חודשים

הוספת תגובה

• ילד בן 8 חודשים - תגובה

02/10/2014

שלום בלה,
    נראה לי שהילד שלך מפותח יפה לפי גילו והכל בסדר. תמיד יש ילדים יותר זריזים, אבל בגיל הזה אין לכך משמעות.
    הבן שלך עושה את מה שהוא צריך לעשות בגיל 8 ח', ועדיין לא עושה את מה שילד אמור לעשות בגיל 9-10 ח' (ביי, מחיאות כפיים. דיבור מתחיל בגיל שנה וחצי !).
    אין צורך לדאוג ללא סיבה. נסי להרגע ולהינות ממנו.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו