תינוק בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה
    רונית
    20/10/2014

הנכד המתוק שלי (בן שנה וחודש). לפעמים מאוד עצבני לפעמים חייכן. שומר לרוב על קשר עין איתנו. גורר בהליכה את ההליכון. בדיוק התחיל לעמוד כמה שניות בלי להחזיק בשום רהיט.
    הוא לא מצביע עם אצבע אחת על דברים ( או שכול האצבעות פתוחות או רק 3 מצביעות) לפעמים כשאחד מההורים מגיע הביתה הוא מחייך אבל לא הולך לקראתו. מכניס הרבה את היידים לפה וגם צעצועים ( בעצם מכניס כמעט כל דבר לפה ). אומר אבא אבל לא ידוע אם תמיד מתכוון לאבא.
    הגוף שלו תמיד נוקשה ומתוח ובעיקר מטיח את ידיו על רהיטים ( או 'מחלק כאפות'... ). אין לא הרבה הבעות פנים- בהייה חיוך או כעס..משהו כזה. אבל הרבה פעמים כשהוא מתרגש הוא מוציא את הלשון. לפעמים השפה התחתונה שמוטה יחד עם הלשון.
    יש אולי עוד כמה דברים שלא עולים אצלי בראש. ההרגשה שלי היא שמשהו בהתפתחות לא רגיל ( גידלתי בעצמי 5 ילדים ). העניין הוא שאולי אני טועה והאם לדעתך כדאי לי לייעץ להורים לקחת אותו לבדיקה או שכל מה שרשמתי בכלל לא קריטי? עוד אציין שרופא ילדים ראה אותו המון פעמים ולפי מיטב ידיעתי לא המליץ על משהו מיוחד.
    תודה על הייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה

הוספת תגובה

• תינוק בן שנה - תגובה

21/10/2014

רונית שלום,
    כל מה שאת מתארת נראה סביר לגיל שנה, ולא מצביע על סיבה כלשהי לדאגה. אני גם מניחה שאם רופא ילדים ראה אותו פעמים רבות, ובוודאי גם עבר בדיקות התפתחות בטיפת-חלב, ולא העירו להורים, הרי שאין צורך לדאוג.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו