טורטיקוליס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טורטיקוליס
    מוריה
    31/10/2014

שלום,בני בן ה4 חודשים סובל מחוסר סימטריה בראש (כנראה שמלידה) ומטורטיקוליס.הופננו לפני חודשיים ע"י הרופאה בטיפת חלב לפיזיותרפיה וכרגע הוא מטופל אצל פיזותרפיסטית בהתפתחות הילד פעם בחודש.השאלה שלי היא מתי החוסר סימטריה בראש אמור לעבור?האם פיזותרפיה אחת לחודש זה מספיק?והאם כדאי להתייעץ עם עוד רופא בנוגע לעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טורטיקוליס

הוספת תגובה

• טורטיקוליס - תגובה

31/10/2014

מוריה שלום,
    ככל שידוע לי, מקובל שהטיפול יינתן אחת לשבוע, פלוס הדרכה לאם לתרגילים יום-יומיים. בדרך כלל, זה מצב חולף בתוך חדשיים-שלושה לאחר תחילת הטיפול.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מוריה
    31/10/2014

ראשית,תודה על התגובה המהירה.אצלנו בהתחלה הטיפול היה אחד לשבועיים וכרגע הפיזותרפיסטית אומרת שהיא רואה קצת שיפור אז היא קבעה אחת לחודש.שנית,ברצוני לדעת מתי בערך אמורה לעבור הבעיה של החוסר סימטריה בראש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

31/10/2014

מוריה שוב שלום,
    לגבי טיפולי הפיזיותרפיה - ככל שידוע לי, אחת לחודש איננו סידור מקובל. אולי הוא נובע מעומס של הפיזיותרפיסטית, אבל איננו מוצדק לדעתי מבחינה מקצועית.
    לגבי האסימטריה בגולגולת - ככל שידוע לי זה עשוי לקחת עד שנה. בעניין זה, חשוב מעקב רפואי.
    ושוב כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו