מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוט מוגזם באףליאת09/11/2014
יש לי ילדה בת חמש וחצי , ואחת " ההנאות " הגדולות שלה זה חיטוט באף , היא לא מסוגלת שיהיה לה ליכלוך מיותר באף , העניין מתעצם לאחר קירור או שפעת כי אז יש לה הרבה עניין , שמתי לב שזה כבר סוג של אובססיה , והיא לא ככ שולטת על זה , ( זה נמשך כבר די הרבה זמן ) אני מפחדת להשתמש במילה טורדני ... אבל האצבע שלה נמצאת בנחיריים מרבית היום , והיא סיפרה לי שהסייעת העירה את תשומת ליבה ...
אני מעירה לה , אבל לא רוצה להשתמש בהפחדות של יהיה "לך אף גדול או נחיריים גדולות "...השאלה שלי איך אני מסיטה אותה מעניין בלי שתפתח אובססיה חלופית ... אשמח לעצה מהירה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוט מוגזם באף - תגובה
09/11/2014ליאת שלום,
יש ילדים שיש להם רגישות תחושתית בגוף, או באזורים מסויימים, ואנו רואים אצלם ,התעסקות יתר" באזורים האלה : נגיעות, ליטוף, גירוד, או, כפי שאת מתארת חיטוט באף. 0או בפה, או באצבעות בדרך כלל).
בגיל צעיר זה לא נורא, ואנו ממליצים שלא להתייחס לכך. פשוט להתעלם. בדרך כלל זה חולף, אבל אם זה ממשיך, הרי בגיל 7 אפשר כבר לטפל בכך בדרכים פסיכולוגיות, כדי לגמול את הילד.
להצעתי, בשלב זה פשוט התעלמי, ואל תגיבי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוט כרוני
הדס15/10/2015שלום ,
בני בן ה - 9 כבר כחודש לא מפסיק לחטט רוב היום באף. זה הגיע לרמה של דימומים כבדים , התרחבות הנחיריים ומשיכות קונסטטניות באף. אני לא מצליחה לגמול אותו מכך ואני חוששת לנזק בלתי הפיך.
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)