התחלת תהליך של גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת תהליך של גמילה מחיתולים
    שירה
    26/03/2015

אני רוצה להתחיל עם הילדה תהליך של גמילה מחיתולים (ולא בפעם הראשונה..הפעמים האחרות לא צלחו...). היא כבר בת שלוש ו-4 חודשים ומפספסת כל פעם כשמנסים להוריד לה טיטול..למרות שהיא מאוד מפותחת מבחינה שכלית ומבחינה ורבלית היא לא אומרת כשהיא צריכה לשירותים...אך כלו כל הקיצין מבחינתנו וכמו כן היא נכנסת לגן עירייה בספטמבר ולא ניתן לדחות זאת יותר...אני יודעת שבהתחלה מורידים לה חיתול רק ביום..איך אני יודעת שהיא כבר בשלה להוריד חיתול גם בלילה?

אודה להנחייתך ולקבלת טיפים כדי שהפעם זה יצליח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התחלת תהליך של גמילה מחיתולים - תגובה

27/03/2015

שירה שלום,
    אני אולי אאכזב אותך, אבל לשיטתי, אין טעם להוריד לילד את הטיטול לפני שהוא מראה סימנים ברורים למוטיבציה, לא משנה באיזה גיל, ובאיזה שלב. ככל הנראה, כרגע עדיין אין בשלות לתחילת התהליך. ובכלל, עד ספטמבר יש עוד כחצי שנה, וזה המון זמן מבחינת תהליכים שהילד עובר. בהחלט ייתכן שהמוטיבציה תגיע בעוד כחדשיים, ואז הגמילה תהייה קלה ומיידית.
    אני מציעה להתאזר בסבלנות, וזה משתלם.
    חג שמח !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו