מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור יוכי שלום !מיכל15/07/2015
מה שלומך ? רציתי להתייעץ איתך שוב בבקשה.
כתבתי כאן בעבר , תזכורת קטנה , בני אובחן asd קל בהתפתחות הילד , לא קיבלנו את את האבחנה כי אין לו שום בעיות תקשורת , פנינו לפסיכיאטרית בכירה בתחום ששללה לגמרי את האבחנה שלהם . במקביל עברנו טיפולים בריפוי בעיסוק ואצל קלינאית עקב קשיים במוטוריקה ומעט בהבעה בדיבור. זה היה לפני כמעט שנתיים שהתחלנו את התהליך שם . סיימנו גן חובה בגן רגיל , ההמלצות הן כיתה א רגילה .
לא מדברים איתנו מהמכון על מה קורה בהמשך , אני לא מוכנה שהאבחנה תישאר בתיק שלו , את התעודות הרפואיות קרעתי כשניתנו לנו , לא הגשתי שום תביעה לביטוח לאומי או למס הכנסה . הוא כבר בן 6 מה הנהלים לגבי גיל כזה במכון ? איך מוחקים את האבחנה ? מי מוחק ? אני מתכוונת לקחת שוב לאבחון אצל הפסיכיאטרית שבדקה אותו , זה ממש יושב לי על הלב וקשה לי הסיפור הזה. לבקש מהם אבחון חוזר ?
תודה על כל מידע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור יוכי שלום ! - תגובה
15/07/2015שלום מיכל,
אסור לנו למחוק דברים שנכתבו בתיק רפואי. זה נוגד את החוק ומפליל את המטפל. מאידך,את יכולה לבקש בדיקה נוספת, בדיוק לקראת העלייה בכיתה א', כדי שיסוכם וייכתב שהילד כיום תקין.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל15/07/2015את אומרת שהאבחנה לא תימחק לעולם ? איך יכול להיות ? או שרק מי שכתב אותה יכול לתקן ?
מה שקורה ב״ שוק ״ האבחונים כיום ממש מרתיח ! ממהרים לתייג ילדים , יש כאן תעשייה שלמה סביב טיפולים ואבחונים.
אם בעבר היה לי x וכיום אין לי , למה אי אפשר למחוק ? מה יהיה כשיגיע לצבא ? אם הרופא יכתוב לו את זה אז לא יגייסו אותו ? זה לא נתפס !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההורים אשמים בזה שהם מסכימים
ליאור15/08/2015לתעשית האבחונים ומוכנים לשלם על זה כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)