דוקטור יוכי שלום !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור יוכי שלום !
    מיכל
    15/07/2015

מה שלומך ? רציתי להתייעץ איתך שוב בבקשה.
    כתבתי כאן בעבר , תזכורת קטנה , בני אובחן asd קל בהתפתחות הילד , לא קיבלנו את את האבחנה כי אין לו שום בעיות תקשורת , פנינו לפסיכיאטרית בכירה בתחום ששללה לגמרי את האבחנה שלהם . במקביל עברנו טיפולים בריפוי בעיסוק ואצל קלינאית עקב קשיים במוטוריקה ומעט בהבעה בדיבור. זה היה לפני כמעט שנתיים שהתחלנו את התהליך שם . סיימנו גן חובה בגן רגיל , ההמלצות הן כיתה א רגילה .
    לא מדברים איתנו מהמכון על מה קורה בהמשך , אני לא מוכנה שהאבחנה תישאר בתיק שלו , את התעודות הרפואיות קרעתי כשניתנו לנו , לא הגשתי שום תביעה לביטוח לאומי או למס הכנסה . הוא כבר בן 6 מה הנהלים לגבי גיל כזה במכון ? איך מוחקים את האבחנה ? מי מוחק ? אני מתכוונת לקחת שוב לאבחון אצל הפסיכיאטרית שבדקה אותו , זה ממש יושב לי על הלב וקשה לי הסיפור הזה. לבקש מהם אבחון חוזר ?
    תודה על כל מידע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור יוכי שלום !

הוספת תגובה

• דוקטור יוכי שלום ! - תגובה

15/07/2015

שלום מיכל,
    אסור לנו למחוק דברים שנכתבו בתיק רפואי. זה נוגד את החוק ומפליל את המטפל. מאידך,את יכולה לבקש בדיקה נוספת, בדיוק לקראת העלייה בכיתה א', כדי שיסוכם וייכתב שהילד כיום תקין.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    15/07/2015

את אומרת שהאבחנה לא תימחק לעולם ? איך יכול להיות ? או שרק מי שכתב אותה יכול לתקן ?
    מה שקורה ב״ שוק ״ האבחונים כיום ממש מרתיח ! ממהרים לתייג ילדים , יש כאן תעשייה שלמה סביב טיפולים ואבחונים.
    אם בעבר היה לי x וכיום אין לי , למה אי אפשר למחוק ? מה יהיה כשיגיע לצבא ? אם הרופא יכתוב לו את זה אז לא יגייסו אותו ? זה לא נתפס !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההורים אשמים בזה שהם מסכימים

ליאור
    15/08/2015

לתעשית האבחונים ומוכנים לשלם על זה כסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו