מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 4 כמה שאלותשרון24/07/2015
בוקר טוב,ראשית תודה ענקית על הפורום הנהדר והמקצועי,
בני בן הארבע (היום)מפגין התנהגות שונה מאוד בגן ובבית
כרגע יש קייטנה והוא עם הצוות של הצהרון שהמובילה מספרת בהתרגשות גדולה שהוא התחיל להיפתח לדבר לבקש,תמיד היו פערים בין הבית לגן .פערים ממש גדולים.מטופל 4 חודשים אצל קלינאית שיפור עצום ככל שהשפה מתקדמת מתקדם בתקשורת,מביע את עצמו מבקש .אבל עדיין קשה לו לתאר מה קרה בגן.מספר מה אכל ועם מי שחק וזהו.שרוצה משהו מבקש כמו שצריך"סא לי לאוכל"אני רוצה את המשאית".שמתאר משהו אוב הזמן מתאר בגוף שלישי ."ירין השתולל בגן"ושאני אומרת לו איך צריך להגיד.הוא ישר עונה אני השתוללתי בגן.באבחון נמצא שהקושי השפתי הוא ראשוני לתקשורת.הוא בגן רגיל הסעיה שלי שהגננת לא מנסה להעצים היא רק מראה קשיים
הוא בתייוך פשוט מסתדר יפה והיא טוענת שקשה לה לתווך שיש הרבה ילדים.מה עושים ?מדןע יש כל כך הבדלים בין הגן לבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 4 כמה שאלות - תגובה
24/07/2015שרון שלום,
רבים מהילדים מתנהגים באופן שונה בבית, בגן ובחוץ. למעשה - גם אנחנו מתנהגים שונה בכל סביבה : זה תלוי בבטחון העצמי, בהיכרות, בתכונות אופי כמו פתיחות. זה בולט במיוחד בתקופות מסויימות, כמו מעבר גן, או קייטנה, שבה יש ילדים חדשים.
אין מה לדאוג. חשוב לעודד את הילד, לחזק אותו, לתת לו מחמאות בכל פעם שהוא משתתף כמו כולם. כך הפער יקטן, והוא יתחזק.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)