מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 3 - התפתחות קוגנטיביתהדר05/08/2015
קצת ארוך ומתסכל..מרגישה שבעלי לא מאמין בבן שלנו כמוני. מאז שהוא נולד, אפילו כשהיה בבטן הייתה לי אינטואיציה שהילד מבריק. מבחינה מוטורית הוא התפתח נורא נורא מהר, הלך בגיל 10 חודשים, את כל הצבעים ידע עד גיל 1.8, התחיל לשאול שאלות כמו איך דברים עובדים ואיך מכונות עובדות מגיל שנתיים, אולי לפני קצת ובאופן כללי סקרן בטירוף. המשחקים שלו מלווים בהמון דמיון, הוא ממציא כל הזמן משחקים ומדבר לצעצועים בלי הפסקה מגיל צעיר. מבחינה וורבלית הוא מדבר יפה מאוד לגילו ויש לו אוצר מילים וידע. מספרים ואותיות הוא ממוצע למדי, לא תופס אותם מהר כמו את הדברים האחרים. לעומת זאת הוא הכי מככב במשחקי חשיבה ומאוד מדייק בתשובות לעומת בני גילו. קניתי לו את המשחק הבדלון והוא תיקתק אותו במהירות וגם את המשחקים אוניברסיטה לגן מ1 עד 4, משחק הכנה לגן חובה. את 1+2 סיים תוך שעה, עם שלוש מצליח מאוד יפה אך צריך להשקיע מעט מחשבה (ב1 ו2 כמעט ולא), במיוחד מצליח את הלוחות שדורשים הבנה לוגית. השאלה שלי היא איך להתמודד עם זה שהסביבה סקפטית לגבי המבריקות שלו, חוץ מסייעת אחת וגננת קודמת שאומרות שהוא יוצא דופן אני לא שומעת כאלו דברים מבעלי ומהגננת הנוכחית רק שהוא קצת מעל הממוצע ומרגישה שנעשה לו עוול כי חשוב לי שיכירו ביכולותיו ויטפחו בהתאם. חשבתי אולי לקחת אותו לאבחון דידקטי פרטי. מבחינה חברתית הוא גם כן מדהים, מקובל , שמח ובעל הבנה חברתית מפותחת. אשמח לתובנות בעניין. תודה :-).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה..
הדר05/08/2015האם מחוננות זה עניין רוחבי וילד מחונן מצטיין ברוב הדברים, למשל יודע לכתוב או לקרוא וחיבור וחיסור בגיל מאוד צעיר? כי את הבן שלי זה עדיין לא מעניין. הוא מתעניין בגוף האדם, חלל, מכונות ותהליכים אך לא באותיות ומספרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)