ילדה מנפנפת בידיים וברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מנפנפת בידיים וברגליים
    לימור
    26/02/2017

הבת שלי בת שנה וארבעה חודשים , תיקשורתית ויוצרת קשר עין , מצביעה , עושה שלום , אוהבת מאוד בעלי חיים , צוחקת מתוכניות טלויזיה אומרת את זה, ומצביעה , אבא , אמא , אור , הלו אבא ובקבוקי .ומדברת המון גיברש . מבינה שמדברים איתה הבעיה שהיא מנפנפת את כפות הרגלים והידים שהיא שמחה , ולפעמים ממש מוציאה קולות שאגה ולא מפסיקה בעיקר בקניון או שהיא רואה אנשים ומתלהבת .. האם זה מעיד על סוג של אוטיזים ? הלכתי לרופא ילדים והוא אמר לי שהוא לא נלחץ מזה אבל במידה ואני רוצה להיות רגועה אז נתן לי אבחון אבל אני מפחדת ללכת ומפחדת שיקטלגו אותה .. אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות , אני לא מוצאת כתבות על הניפנוף רק שזה אחד התסמינים של אוטיזים ואני ממש חרדה , אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם עדיין רלוונטי?

ד"ר הלית דורי
    12/04/2017

היום וחלפו כמעט חודשיים מאז פירסמת את השאלה. ואני רק עכשיו הצטרפתי. האם השאלה עדיין רלוונטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו