קשיי הירדמות של תינוק בן שנה ו-9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הירדמות של תינוק בן שנה ו-9
    שיר
    16/08/2017

שלום, בני בן שנה ו-9 ולמרות שהוא מאוד עייף הוא אינו מצליח להירדם. אני עושה לו אמבטיה בסביבות השעה 18:00. ארוחת ערב הוא אוכל בסביבות השעה 19:00. הוא אוכל חצי לחמניה עם ממרח שקדים או אגוזי לוז או ביצה קשה עם גבינה ללא לחמניה.. בשלב מסויים אני מכניסה אותו ללול כדי ששירדם וכשהוא נרדם אני מעבירה אותו למיטה שלו. בתקופה האחרונה הוא אינו נרדם ורוצה לצאת מהלול ומתחיל במסע ריצות בבית. הוא נרדם בסוף בסביבות 22:30 23:00. מה עושים ?. מדוע זה קורה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סידורי שינה

ד"ר הלית דורי
    17/08/2017

שיר הי, אני לא יודעת בוודאות מדוע זה קורה, אבל יש לי השערה. נראה לי שאת עושה הכל מעולה עד להשכבה לישון. יש לך רוטינה והכל ידוע אבל אז את מסתבכת. הוא ישן בלול ואז את מעבירה למיטה שלך? למה? למה הוא לא הושכב לישון במיטה שלו. מה שאת עושה עם המעברים הללו זה למעשה מריעה לתהליך השינה הטבעי שלו. למרות שאת חושבת שהוא אינו מתעורר זה כן מעורר אותו. מה גם שהוא הלך לישון במקום מסויים ובבוקר התעורר במקום אחר.
    העניין הוא, שעכשיו צריך לסדר את השינה מחדש. בתור התחלה הכניסי אותו לשינה במיטה שלו. אם זה הלול, אז שם אם יש לו מיטת תינוק אז שם - בכל מקרה עדיף לא במיטה שלך כי בשלב מסויים תצטרכי לעשות גמילה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו