בת 8 חודשים מתפתחת לאט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים מתפתחת לאט
    ליה
    23/08/2017

היי ד״ר
    הבת שלי בת 8 חודשים, עדיין לא זוחלת. הבעיה הרצינית שהיא לא מדברת עם הבהרות כמו דה או בה אלה רק צעקות בקול דק.
    אני כבר חודשיים מנסה ללמד אותה להניף את היד לשלום או למחוא כפיים אבל לשווא כאילו יש לה מבט שהיא לא מבינה מה אני רוצה ממנה.
    היו תקופות שהיא לא הייתה מסתכלת לנו בעיניים שדיברנו אליה אלה רק אם עשינו קול מוזר שיסב את תשומת ליבה.
    בגיל 7 חודשים היא הבינה את השם שלה שקאנו לה אבל לא תמיד עונה .
    מחייכת המון, מחייכת שאני מחייכת לה. מרותקת ששמים לה סירטונים בנייד ולא זזה מהמסך.
    אני לא ממש מבינה בתינוקות רק חייבת לדעת האם מכל מה שסיפרתי לך זה תקין או שיש פה מקום להתייחסות רופא מקצועי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 חודשים מתפתחת לאט

הוספת תגובה

• התפתחות

ד"ר הלית דורי
    24/08/2017

ליה שלום, באופן עקרוני אני מאמינה באינסטיקטים של הורים, אם משהו בבטן לא מרגיש לך בסדר אז שווה לבדוק מול משהו מומחה. הדברים שאת מעלה, חלקם נשמעים כמו עיכוב קל וחלקם קצת יותר מטרידים, שווה לבדוק. את מוזמנת להתקשר לקבוע איתי פגישה (אנא השאירי הודעה במשיבון ואחזור אליך בהקדם).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו