עיכוב שפתי פעוט בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב שפתי פעוט בן שנתיים
    עיכוב שפתי
    27/08/2017

היי הבן שלי עוד פחות מחודש יהיה בו שנתיים לפניי חודשיים היינו במכון להתפתחות הילד מאחר ועדיין לא דיבר עברנו אבחנה של בדיקת שמיעה תקינה ורופא אאג
    ואז הופננו לקלינאית תקשורת באבחון נקבע כי הוא ילד תקשורתי אך ישנו עיכוב שפתי וצריך טיפול והתחלנו מאז עברו שלושה מפגשים אני יכולה לציין שחל שיפור הילד התחיל להגיד את זה ואת המילה עוד יותר ממלמל בגיבריש אבל עדיין לא אומר אמא ואבא ילד תקשורתי חייכן מסתגל מהר לסביבה אני בטוחה שיש לתת זמן לטיפול וזה רק ההתחלה אבל אמא ואבא לא צריכות להיות מילים בסיסיות מדיי פעם הוא אומר מא מא או בא בא אבל לא נראה שמתכוון אלינו
    אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית והאם זה בסדר שאובחן רק עי קלינאית תקשורת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיכוב שפתי

ד"ר הלית דורי
    30/08/2017

קלינאית תקשורת היא אדם מקצועי, ואתם גם רואים את השיפור בעקבות הטיפולים. לא ברור לי איזה טיפולים או אבחונים נוספים אתם רוצים (אולי קצת ברור לי...) אבל, היא מבינה בדברים הללו ואם תחשוד שזה מעבר לעניין שפתי היא תפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיכוב שפתי פעוט בן שנתיים

עיכוב שפתי
    30/08/2017

תודה רבה על המענה
    אנחנו לא רוצים עוד אבחונים חח רק רציתי לדעת אם אבחון של קלינאית תקשורת מספיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו