שבירת שגרה בגלל החגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבירת שגרה בגלל החגים
    הילי
    14/09/2017

הילדה שלי שנה שנייה בגן ומאוד קשה לה להסתגל בחזרה אחרי כל החופשים האלה. השבועיים האחרונים היו ממש קשים והיא עושה סצנות כל פעם שצריך להשאיר אותה בגן. עכשיו עם החגים השגרה שוב תשתבש ואני מפחדת שיהיה עוד יותר קשה להחזיר אותה לגן אחריהם. איך גורמים לה להסתגל בצורה נעימה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבירת שגרה בגלל החגים

הוספת תגובה

• הסתגלות לשינויים

ד"ר הלית דורי
    19/09/2017

הילי, אכן החופשים הללו משגעים את ההורים ואת הילדים. ואולי אם היא לא היתה מגיבה לזה כלל זו היתה סיבה לדאוג. השאלה העיקרית היא האם בכל חל שינוי בגן. אולי היא מכירה את המקום, אבל אולי יש ילדים שלא מכירה או צוות שחלקו התחלף. מה שחשוב שאתם (ההורים) תהיו סגורים עם עצמכם שהגן טוב ובסדר. כי אם אתם אומרים לה שבגן טוב, אבל חושבים אחרת היא תרגיש את זה. ואני אומרת את זה..כי את כבר מדברת על הפחד שלך (ובכלל לא של הילדה). אז אולי צריך לעשות חשיבה עם עצמך איך לשכנע את עצמך שהכל יהיה בסדר ושהגן בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו