מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת בלחץ.....גלי10/08/2008
ד"ר שלום, בני בן שנה וחודש וישנם מספר דברים שמדאיגים אותי: הוא אינו מדבר, רק ממלמל בשפת הג'יבריש פעמים ספורות יצא לי לשמוע אותו אומר מאמא, הם הם אך לא נראה לי שזה היה מכוון. כמו כן, לא תמיד מסתובב שקוראים בשמו, לא מצביע , לא עושה ביי ביי, ודבר נוסף שמטריד אותי זה שיש לו התנהגות מוזרה - יש לנו בבית קלף שתלוי על הקיר עם כיתוב ביפנית שכל פעם שהוא נתקל בו הוא בוהה בו ומטה את ראשו על הצד ימינה ושמאלה, כאילו מנסה לתרשם. הוא עושה זאת לגביי אובייקטים נוספים מדי פעם, אך בעיקר לכיוון הקלף. חוץ מזה יש לציין שהוא מאוד חברותי, יוצר קשר עין אינטנסיבי , מודע מאוד לכל מה שקורה בסביבתו, אוהב אנשים וחברה, משחק עם אחותו, מבדיל בין אמא אבא אחותו והמטפלת, לבין אנשים זרים, משחק בקוקו, נותן כיף כשמבקשים, יוזם קשר, מתעניין במגוון של צעצועים, דורש תשומת לב. הוא מאוד מפותח מבחינה מוטורית ולא מזמן התחיל ללכת ואני תוהה האם ההתפתחות המוטורית שלו באה על חשבון הקוגנטיבית. אני מודאגת, האם יש בסיס לדאגותיי? לתשובתך אודה מאוד, גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
גלי11/08/2008שלום גלי, אני חושב שתשובתה של ד"ר בן נון מסכמת את המצב בצורה הטובה ביותר. מעבר לכך נדרשת תצפית קלינית, כדי לענות ביתר דיוק. בברכה רבה, ד"ר זנדהאוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)