קריאת ספרים לילדה בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריאת ספרים לילדה בת שנה
    דינה
    18/08/2008

שלום יש לה ילדה בת שנה וחודש , היא מסרבת לשמוע סיפור ומעיפה לי את הספר, דבר זה מאוד מוזר לי , יש לי ילדה בת 3 שהקראתי לה ספרים מגיל קטן ולשמחתי עד היום לא מוותרת על קריאת סיפור, ברצוני לדעת מה לעשות ? האם להמשיך ולקרוא לה בכוח או לחכות עוד מס' חודשים , האם זה מעיד על בעיית קשב? בתודה מראש דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריאת ספרים לילדה בת שנה

הוספת תגובה

• קריאת ספרים לבת שנה

ד"ר בן-נון
    19/08/2008

ידוע, שכל ילד הוא שונה, מה שהאחד אוהב, השני - לא ירצה. מאידך, זה לגמרי נורמלי שלילדה בת שנה לא תהייה הסבלנות להקשיב לסיפור, ולאו דווקא משום שהיא היפראקטיבית. היא פשוט עדיין לא מבינה מספיק כדי שהקריאה תעניין ותרתק אותה, וגם טווח הקשב שלה עדיין לא אמור להיות יותר מ-5 דקות. אני מציעה שתקחי דרך ביניים : אל תוותרי, אבל תקריאי לה רק שירים קצרים, בעיקר חרוזים, אולי אפילו שירים עם מנגינה. זה יותר קליט לילד בגילה. תני לה צ'אנס, הסבלנות שלה תתפתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו