מלמול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלמול
    רינת
    14/09/2008

השלום, ביתי כבת 5.5 חודשים. מזה שבועיים כמעט ואינה ממלמלת לא בתגובה ולא במשחק. (כן מחייכת ועושה "בלונים") אני רואה שכשרוצה לענות עושה פרצוף "קפוא" - מרימה גבות ופותחת מעט פה כאילו רוצה לענות אך לא יוצא קול מודאגת...האם תופעה מוכרת/תקינה? לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלמול

הוספת תגובה

• מדוע לא נעניתי???

רינת
    15/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלמול

ד"ר בן-נון
    16/09/2008

רינת שלום, צר לי על התגובה המאוחרת. היתה כנראה בעייה בקליטת התשובה שלי אתמול, כיוון שזכור לי שעניתי לך. ובכן : קורה לפעמים שילד מפחית את המלמול שלו לפתע, לכמה ימים, וחוזר למלמל בהמשך. נסי לגרות את ביתך, כשאת מולה, אתן בקשר פנים-מול-פנים, ואת מפיקה קולות שונים באופן ברור, עם תנועות פה ברורות. ראי אם היא מחקה אותך. אם המלמול לא יחזור בעוד כשבוע, ייתכן שכדאי להתייעץ עם רופא הילדים, אולי לעשות בדיקת שמיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו