התפתחות הילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות הילד
    חגית
    22/09/2008

שלום יש לי ילדה כבת 10 חודשים והיא כרגע זוחלת אך ורק על גחון היתי בהתפתחות הילד אמרו לי שמה שהכול בסדר ואין מה לדאוג לבוא שתיהיה בת שנה האם אני צריכה לדאוג כי הבת שלי הראשונה כבר בגיל כזה ישבה והיתה יציבה מאוד מה העושים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות הילד

הוספת תגובה

• בת 10 חדשים

23/09/2008

חגית שלום,

טוב שהיית במכון להתפתחות הילד, ואפשר לסמוך עליהם, שמה שאמרו לך נכון, ואין לך מה לדאוג.
    יותר מזה - הרי היא נשארת במעקב שלהם, כך שאת בהחלט יכולה להיות רגועה.

תרשי לי להזכיר לך, שתמיד אמרו לנו לא להשוות בין ילדים. כל ילד מתפתח בקצב שלו, וכל עוד זה בנורמה, זה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות הילד

חגית
    23/09/2008

זהו שלא הם הפסיקו לי את הטיפולים אז מה אני צריכה לשבת להם על הראש או שלחכות עוד קצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפולי פיזיו

ד"ר בן-נון
    24/09/2008

חגית שוב שלום, קשה לי לענות לך. את צריכה לשאול את הפיזיותרפיסט/ית שמטפל/ת בילדה. האם הטיפולים הופסקו מסיבה מקצועית, או מסיבה טכנית ? (כי המטפל/ת עמוס/ה?). לפעמים אין צורך בטיפולים כל שבוע, ואפשר להסתפק בתרגול בבית ובמעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות

חגית
    24/09/2008

תראי היתי אצלה אבל כבר בטיפול השלישי היא ראתה אותה זוחלת אבל על גחון ולא התמקדה על דברים אחרים כמו תרגילים שיאפשרו לילדה לעמוד על 6 תראי שאני שמה אותה במצב של ישיבה היא יציבה אבל לא כל כך והאם היא שוכבת אז היא קצת מתרוממת אז מה עושים האם נתקלת במצב כזה ומתי בדרך כלל הם צריכים כבר לעמוד אני דואגת יש לי קצת חשש מה אני עושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה

ד"ר בן-נון
    25/09/2008

חגית שלום, אינני יכולה לשפוט את הפיזיותרפיסטית שלכם. אני רוצה להאמין שהיא מספיק מקצועית ומנוסה, ויודעת מה היא עושה. אני מציעה לך להאמין בה ולסמוך עליה. אבל בכל מקרה, מותר לך לבקש ממנה להסביר לך בפרוטרוט מה היא עושה ולמה, ואני מקווה שתשתכנעי. ואם לא - אולי תחפשי מישהי אחרת שתעורר בך יותר אמון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו