מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצביםמ.כ28/09/2008
שלום רב, ( מקווה שאת הכתובת לבעיה ) כאשר בני בן שנתיים מתרגז/מתעצבן שאינו מקבל את הדבר שהוא מבקש יש לו בתקופה האחרונה נטייה לדפוק על הראש או לפתוח ארון ולטרוק , לא נראה לי סביר ואני מפחדת שהוא ילד עצבני . ברצוני גם לציין כי אני בהריון בחודש תשיעי והוא עובר תקופה די קשה עם ההריון בשלב זה .וגם שהוא ילד מאוד בוגר לגילו ומבין כל דבר . אשמח לתגובה בהקדם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד "עצבני"
ד"ר בן-נון29/09/2008שלום, התופעה מוכרת מאד, והיא נפוצה מאד בגיל 2-3. יש לה כנראה כמה סיבות : קודם כל, משום שילדים בגיל הזה עדיין לא מתבטאים היטב, וזה מתסכל מאד. שנית, זה גיל ה"עצמאות". וכל אמירה של "לא" בוודאי מרגיזה אותם, והם רואים בה הגבלה. ושלישית - בהחלט ייתכן שההריון שלך משפיע, מתוך כך שהילד חש שאמא אינה כרגיל, ואינה במיטבה, ואינה פנוייה וסבלנית אליו, והוא אולי אפילו קצת פוחד , דואג. אז הדרך היא לא לוותר, במיוחד בנקודות שחייבים לומר את ה"לא", אבל לומר לילד : אני רואה שאתה כועס, מותר לך לכעוס, אבל אתה לא יכול לקבל מה שאתה רוצה, כי זה לא טוב עבורך, וכדומה. מבטיחה לך שזה עובר. שנה טובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)