מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 4נורית05/10/2008
בני בן 4 נמצא בגן טרום חובה לדברי הגננת נמצא בשלב השירבוטים אינו מצייר ואינו אוהב לגשת לשולחן היצירה.לדעתה יש בעיה בתחום המוטוריקה העדינה. בבית גם אינו אוהב לצייר אך לאחר הכוונה הוא כן מצייר (לאחר שיכנועים רבים)יודע לצייר דמות (כולל כל האיברים) פרחים , שמים ודשא. לשאלתי מדוע בגן הילד מצייר ציורים כאילו בשלב השירבוטים ,ובבית הדבר הפוך ממה נובעת הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציור בגיל 4
ד"ר בן-נון05/10/2008נורית שלום, ילדים רבים בגיל 4, במיוחד בנים, עדיין נמצאים בשלב השרבוט. העובדה שבבית הילד מסוגל לצייר דברים מסויימים, מוכיחה שיש לו יכולת, וזה כבר מרגיע. ייתכן שבגן הוא מרגיש תחרותיות מול הילדים האחרים, במיוחד אם הם ילדים גדולים ממנו, והציורים שלהם יותר מתוחכמים. ייתכן שהגננת אינה מעודדת אותו מספיק, ולכן הוא חסר-בטחון, ונמנע מעשייה. לא הייתי "קופצת" למסקנה שיש לו בעייה במוטוריקה עדינה. אפשר לבדוק איך הוא מרכיב פאזל, איך הוא מרכיב בלגו, משחיל, ומכך להסיק לגבי היכולת שלו במוטוריקה עדינה. חכו עוד חדשיים-שלושה ותראו אם היחס שלו לעבודות יצירה משתנה. שנה טובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)
