התהפכות מהבטן לגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות מהבטן לגב
    ליהי
    22/11/2008

בני בן 8 חודשים. זוחל על שש ומתיישב תוך השענות על יד אחת. בגיל 4 חודשים החל להתהפך מהגב לבטן ולעלות על 6. הוא לא מתהפך מהבטן לגב (עשה זאת עד גיל 3 חודשים והפסיק). בלילות זה נראה לי מפריע לו ואני הרבה פעמים צריכה להפוך אותו. במכון להפתחות הילד אמרו לי שילד שזוחל על 6 יודע להתהפך אבל פשוט הוא לא עושה את זה כי הוא לא רוצה או מוצא את זה שימושי. לי זה נראה שהוא לא יכול. האם זה תקין? מה ניתן לעשות? יש לציין שניסיתי את התרגילים לעידוד ההתהפכות אך זה לא עזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות מהבטן לגב

הוספת תגובה

• התהפכות

23/11/2008

ליהי שלום,

גם לי נראה שהילד שלך בסדר. קורה לפעמים שילד "מדלג" על שלב מסויים, ולא עושה פעולה מסויימת. הרי איננו רובוטים ! והעובדה שהוא רוכש פעולות אחרות, מעידה שהוא בריא ותקין.

גם ההתעוררות בלילה, אולי איננה כתוצאה מכך שאיננו יודע להתהפך, אלא מסיבה אחרת.

אין לי עצה לתת לך, אלא לנסות עוד את תרגילי ההתהפכות שנתנו לך. ייתכן שיתחיל להתהפך לאחר שיתיישב.

כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו