מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיניין הראל- התפתחותנטלי נויפלד25/01/2009
הי , האנשים שרשמתלי כיצד אני מאתרת את מס הטלפון שלהם בעיניין רגישות הראל. נוסף לזה בעיניין אחר רציתי להתייעץ עימך על העיניין שהראל הכי גדול בגן , בינואר26 החודש ימלאו לו 4 שנים, אני מחוסר ידע, לא שילבתי אותו בגן עירייה, אלא המשכתי איתו בגן פרטי ששם ישנו אפשרות לגן עירייה(עפ השילוט המופיע בגן) כלומר הם מקבלים ילדים בגילאי 4 מסתבר שככה מבדיקתי שבועיים האחרונים , גילתי שהראל הכי גדול, מבחינה רגישית אני בטוחה שזה טוב לו לדברי הגננת יש לו בטחון והוא משמש מעין מנהיג /מוביל ולפעמים אף ממריד את הילדים בגן , יש לציין ישנם עוד 3 ילדים שיחגגו השנה עמו גם 4 שנים, אך מבדיקת בבית גילתי שבעצם יותר משקיעים בגן ביצירה,וסיפורים ועדיין כביקשתי לראות חוברות עבודההתווכחתי לדעת שהחוברת שהם עובדים הם לילדי גיל שנתיים ומעלה, צילמתי את החוברת והחלתי לעבוד עם הראל בבית, הוא ידע את רובה כבר, העיניין הוא שאני לחוצה בלקדם אותו כי עדיין אני מרגישה שישנו פער של כמעט שנה בפער של ילד בן 4 ממוצע(ביקתי בגנים אחראים ושאלתי גננות וראיתי חוברות של ילד בגיל 4), העיניין הוא שבדקתי עם מומחה לגבי מעבר לגן עירייה באמצע שנה לא הומלץ בכלל, ולטענתם אני אף עלולה לראות נסיגה בהתפתחות שלו. העיניין הוא שאני עכשיו די במרתון לתת לו כמה שיודע ידע ומידע והוא מאידך לא כל כלך מעוניין לשבת איתי על חוברות, הדבר היחדי שמתקבל בברכה זה סיפור...שזה הוא מקפיד לא לוותר לי...מה לעשות כיצד אני ידביק את הפער בכל זאת הוא צריך לעלות לטרום חובה /גן עירייה בגיל 4 ושמונה חודשים(הוא הפסיד שנה), ראוי לציין שברגע שהוא איפשר לי הוא ידע לימדתי אותו לצייר עיגול ואפילו שמש, לספור הוא יודע כמעט עד22 .מה עלי לעשות?<??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעניין הראל
26/01/2009נטלי שלום,
לגבי הטלפונים - יש ספר טלפונים של חיפה ויש 144.
לגבי הגן - אינני רואה סיבה לדאגה. גם אם טעית, והיה עדיף להכניס אותו כבר השנה לגן עיריה, לא קרה כלום, והוא לא הפסיד משהו. ילד מתפתח, ותמיד מתקדם, והוא יסגור את הפער בעצמו כשיצטרך. עדיף לא ללחוץ, תעבדי עם הילד על נושאים שהוא אוהב ונהנה מהם. העיקר שיהיה סקרן, וירצה ללמוד. ואם הוא מעדיף שאת תהיי אמא ולא מורה, תני לו חיבוק, תשחקו ביחד, הוא ילמד בגן.
שיהיה לכם יום-הולדת שמח, והרבה ברכות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)