בעיות בהתפתחות הילד ובעיות גסטרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהתפתחות הילד ובעיות גסטרו
    אמא1
    27/01/2009

לפני תשעה חודשים בני בן השנתיים וחצי החל לסבול משלשולים שאינם פוסקים עד היום - הילד מטופל במחלקת גסטרו - שם התגלתה בעיה בתפקודי כבד ומחסור בפריטין ובמקביל החלו בעיות בהתפתחות הילד - כרגע עובר איבחונים וטיפולים והחלל הוא להפרעה על רצף האוטיזם. האם קיים רופא/ מרפאה שמכיר בין הקשר בין הדברים - אשמח לקבל המלצות או הפניות - כרגע במחלקת הגסטרו בבי"ח מעוניינים לבצע לבני בדיקות פולשניות + הרדמהכדי לאתר את הבעיה- אני מעוניינת להתייעץ עם רופא המכיר בין הקשר בין שני ההפרעות - לאן לפנות אנא עזרתכם? נראה לי שהרדמה עלולה להיות מסוכנת לילד עם בעיות נוירולוגיות - עם מי אפשר להתייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוטיזם ובעיות בתפקודי כבד

27/01/2009

אמא שלום,

צר לי לשמוע על הבעיות שאת מעלה. אלה בוודאי בעיות קשות. אני מאד מקווה, שהבדיקות יעזרו, ואפשר יהיה להציע לכם טפולים שיקדמו את הילד ככל שאפשר, הן מבחינה גופנית, והן מבחינת תפקודו.

לגבי חוות-דעת - בעקרון, הרופאים המומחים בהתפתחות הילד/נוירולוגים של ילדים, יודעים על קשרים אפשריים בין הליקויים ההתפתחותיים לבין לקויות /מחלות גופניות. במידת הצורך,הרופאים מפנים למומחים אחרים.
    אחת הכתובות האפשריות להתייעצות היא מומחה לגנטיקה. כמעט בכל בית-חולים יש מכון גנטי, שנותן ייעוצים.
    למשל, בבי"ח שניידר יש מרפאה גנטית עם מוניטין רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו