מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת-2.5 לא נחה לרגעתותית24/03/2009
שלום רב, יש לי בת בת 2.5 וקראו לי מהגן לשיחה היא ילדה שקשה לה לשבת בריכוז הבוקר ז"א יושבת 5 דקות ואם קורה משהו מהצד השני היא תמיד תקום לראות מה קרה בארוחות תמיד יצטרכו לסדר אותה על הכיסא כמה פעמים האם לא מוקדם מידי לאבחן אצלה איזו שהיא הפרעת קשב? האם אפשר לקבל טיפים לריפוי בעיסוק לגיל הזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעלתנות-יתר אצל בת 2.5
24/03/2009תותית שלום,
זה בהחלט קצת מוקדם לטעמי להגדיר את הילדה כהיפראקטיבית, אבל בפועל - ברור שיש בהתנהגותה חריגות, יחסית לילדים אחרים בני-גילה, וזה אמור להדליק נורית אדומה.
אני מציעה שתבקשי הפנייה להתייעצות במכון להתפתחות הילד. שם תיבדק ע"י אנשי-מקצוע, כגון פסיכולוגית ומרפאת-בעיסוק. ראשית, הם יוכלו לומר לכם, אם אין בעייה הגורמת לאי-השקט הזה, כמו רגישות תחושתית, אולי קושי להתארגן.
בהתאם לכך, גם יתנו לכם טיפים לטיפול בה, וימשיכו לעקוב אחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המאבחנת מהגן
תותית24/03/2009אין לה את ההימנעות לגעת בכל מיני דברים ולחוש אותם לדוגמא סדנת גואש בגן היא תהיה חייבת לחוש את הצבעים ביד ואפילו למרוחאותם על הפנים והבגדים ונכון כמו שאמרת יש לה את הקושי בהתארגנות כשאוכלים לדוגמא כשיא אוכלת מונחת לידה כוס השתייה אשר בכל ארוחה בסופו של דבר נופלת לימדנו אותה שאת הכוס יש להניח לפני הצלחת לתוך כיוון השולחן וזה עובד יופי לך יש עצה כי אנחנו ממתינים לתור כבר המון זמן ובינתיים היא נימצאת בגן קיבומי אשר בשנה הבאה עולה לגן חדש רב גילאי 3-6 אני אינני רוצה שתישאר מאחור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתותית
25/03/2009תותית שוב שלום,
צר לי, אך אי אפשר לאבחן ילד דרך האינטרנט. את צריכה להגיע לאיש מקצוע. חבל שהתורים ארוכים במערכת הציבורית, אבל תמתיני בסבלנות, ויעזרו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)