מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיה לפיפישחר24/03/2009
יש לי בת בת 4 ולפני 7 חודשים נולד לנו תינוק. הבת שלי מאוד אוהבת אותו, ומתנהגת אליו מאוד יפה. אבל לפני כחודש היא החלה לפתח תופעה מוזרה. היא כל הזמן הולכת לעשות פיפי אבל באובססיביות, עשינו בדיקות רפואיות והכל תקין. אני יודעת שזה קשור לצומת לב בגלל התינוק, אבל בכל זאת מה עושים. גם בגן אמרו לי שהיא יכולה ללכת המון פעמים ובכל פעם לעשות קצת. (נישנו להתעלם מהתופעה בבית ובגן, בבית זה פחת בגן לא) בבית זה קורה בעיקר בערב שאני מאכילה אותו ומשכיבה אותו וזה כמובן לוקח זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה באח קטן.
24/03/2009שחר שלום,
אם עשיתם בדיקות, וראיתם שאין סיבה אורגנית להשתנה התכופה, כנראה שבאמת מדובר בצורך לקבל תשומת-לב. זו דרך מעט מוזרה בעיני, ולמען האמת, לא היו לי מקרים דומים מנסיוני.
מה שאוכל להציע לכם הוא לדבר איתה על כך. גם באופן ישיר, לומר לה שמוזר לכם שהיא הולכת לעשות פיפי כל כך הרבה, ולא ברור מדוע, ואולי , במקום לעשות לה בדיקות לא נעימות, כדאי שהיא תחשוב ותגיד לכם מה היא מרגישה, ולמה היא הולכת לשרותים.
במקביל, נסו למצוא דרך להעניק לה תשומת-לב ייחודית : לומר לה שהיא גדולה, לתת לה "מעמד" או "בונוס" כלשהו שיגרום לה להרגיש גדולה. ועם זאת, למצוא דרך גם לפנות לה זמן "נטו" : ללכת איתה לקולנוע, לבית-קפה, לטיול, כך שתרגיש, שהיא מקבלת זמן-איכות לבד אתכם, ללא אחיה הקטן.
נסו. מקווה שיעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)