חופשה בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשה בחו"ל
    עדי
    21/04/2009

אני נוסעת עם בעלי והתינוק לטיול של חודש בארה"ב.
    התינוק יהיה בן 3.5 חודשים כשניסע.
    רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות במהלך הטיול על מנת לא לפגום בהתפתחות התקינה של התינוק?
    אנחנו נשתדל שהנסיעות לא יהיו יותר מ 4-5 שעות ביום, כך שהוא לא יצטרך לשבת בסקל רב היום.
    אז מה אנחנו צריכים לעשת? עם נשכיב אותו על הבטן בעגלה ובערב כשנגיע למלון אני אשכיב אותו ואעשה לו תרגילים זה מספיק?
    האם יכול להיות שטיול ארוך כזה יפגום בהתפתחות שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חופשה בחו"ל

הוספת תגובה

• חופשה בחו"ל

21/04/2009

עדי שלום,
    ראשית, אני מאחלת לכם חופשה נעימה ומוצלחת ! חשוב לקחת חופש לטובת הזוגיות וההנאה, גם כהורים.
    לגבי התינוק :
    א. בהחלט חשוב "לשחרר" אותו ממושב הבטיחות מידי כמה שעות למשטח כמו מיטה, עליו יוכל להיות חופשי יותר, ולחוש את המרחב.
    ב. חשוב שיהיו לו גרויים מעשירים סביבו - מובייל, אולי עם מוזיקה, (לתלות באוטו) , בובות וכד', כדי שיראה צבעים וחפצים במגוון.
    ג. חשוב לשבת לידו ומולו, ולדבר אליו, כדי שיחוש את נוכחותכם, לפחות רוב הזמן, ולא רק יראה את הצד האחורי של ראשיכם. כדאי שמישהו מכם ישב לידו חלק מהזמן, כדי ללטף אותו, לשחק עם ידיו ורגליו.
    לגבי ה"נזקים" האפשריים של הטיול - אינני רואה סיבה לדאוג, אבל הדבר תלוי במזג ובאופיו של הילד, ואם אינו ילד נוח, ייתכן שיהיה קשה קצת מבחינת הסתגלות למלונות, בעיקר לשינה.
    מנסיוני האישי - בזמנו טיילנו עם תינוק בגיל כזה בארה"ב - בכל מקום יש תנאים נוחים, ואין בעיות.

כל טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה והעידוד :-)

עדי
    21/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו