מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן שנה וחצי - קטן לגילוענבל24/06/2009
שלום
בני בן שנה וחצי והוא קטן לגילו. הוא בקבוצה של ה 40%.
הוא נולד במשקל של 3.300 ועם ההנקה היה בקבוצה של ה 90% גדול ומפותח לגילו.
אני לא יודעת מה הסיבה להתכווצות שלו.
האם יכול להיות שזה תוצאה של החיסונים שקיבל?
האם ידוע לכם על מזון שיש בו הורמוני גדילה - בצורה טבעית?
תודה רבה
ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטן לגילו
ד''ר מיקי הר-גיל24/06/2009ענבל שלום,
שבירת עקומות משקל עשוי להיות נורמלי, במיוחד אם ילדך גדל ומתפתח באופן נורמלי, התזונה שלו בריאה והוא פעיל ואנרגטי. יחד עם זאת, תת משקל עשוי להיות סימן לבעיה ולכן מומלץ לערוך בדיקות רפואיות, בעיקר אם ילדך אינו עולה במשקל או לאחרונה הוא ירד במשקל, הוא משלשל ו/או מקיא, אין לו תיאבון, התזונה שלו לקויה או שאין לו אנרגיות.
התיעצי עם רופא הילדים שלך,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה וחצי קטן לגילו - לדר' הר - גיל
ענבל25/06/2009שלום דר' הר - גיל,
תודה על דבריך,
חשוב לי לציין שילדי מאוד אנרגטי, בייחוד לאחרונה שהוא למד לטפס. הוא סקרן ופעלתן מאוד והוא מאוד נבון.
באשר לאכילתו - המזון שהוא אוכל לרוב בריא (אני משתדלת לבשל אורגני).
יש ימים שהוא חסר תיאבון לחלוטין והוא כמעט לא אוכל כלום, ויש ימים שהוא אוכל המון!
משקלו הוא 10 קג'.
חשוב לי לדעת האם יש מזון שיש בו הורמוני גדילה טבעיים.
רוב תודות!
ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמוני גדילה טבעיים.
ד''ר מיקי הר-גיל25/06/2009ענבל,
ידיעותי בדברים טבעיים הינה דלה , ועל כך אני מתנצל.
המושג הורמון גדילה אינו מדיוק , ואת מתכוונת לעליה במשקל יותר מהעליה במהגובה , במהלך השנים אני פוגש המון אמהות מדאגות מחוסר/קצב העליה במשקל , לצערי אין לדבר טיפול , צריך להתיעץ עם רופא הילדים שלכם מה דעתו האם יש צוך לקחת בדיקות כלליות לדוגמא רמות ברזל תפקוד בלוטת התריס היכולים להתאפים עם משקל נמוך או בחוסר תאבון , באם כל הבידקת תקינות ישנן עדין מחלות כמו ציליאק התבטאות במשלק נמוך ובדכ גם עם יציאות רכות ובטן מעט תפוחה.
מתאורך בנך ילד המפותח יפה לגילו. ואנני חושב שיש מקום לדאגה. רופא ילדים מנוסה יפתור את הדבר על ידי שלילה של דברים אחרים , אם הכל תקין תוכלי להיות רגועה , בסוף כולם גדלים ללא בעיות מיוחדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)