מיואשת- תינוקת בת 7 חודשים בוכה כל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת- תינוקת בת 7 חודשים בוכה כל
    דלית
    29/06/2009

צריכה עזרה דחוף!!!!
    תינוקות בת 7 חודשים חברותית, אוהבת לצחוק ,בעלת אופי מדהים יושנת לילה שלם מגיל 3 חודשים
    עד גיל 3 חודשים אהבה להיות עם עצמה ובכתה רק מרעב קור חום
    אבל מאז ועד היום לא מסוגלת להיות לבד לרגע לא יודעת להעסיק את עצמה אף צעצוע לא מעניין אותה רוצה כל הזמן שארים אותה על הידיים בוכה בהיסטריה כשאני מורידה אותה וכשאני מרימה אותה צוחקת ומחייכת בתחושת ניצחון
    מה לעשות על מנת לחנך אותה להיות לבד בלי לגרום לה לנזק כמובן
    יש לציין שאני איתה בבית,מניקה עדיין ,אך במקום להנות ממנה אני הופכת להיות עצבנית ןחסרת אונים והתקופה הופכת לסיוט מתמשך (הזוי...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם אפשר עוד דבר..

דלית
    29/06/2009

אשמח אם תוכל להגיד לי מה הסדר יום מומלץ ובמה אפשר להעסיק אותה כשאנחנו משחקות,במה לשחק איתה ולגרות אותה וכן איך לגרות אותה לשחק לבד ועם מה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדר יום בגיל 7 ח'

30/06/2009

דלית שלום,
    בגיל 7 ח', ילדים אוהבים שילוב של ראייה ושמיעה, ולכן נמשכים לצעצועים שמשמיעים קול, כמו מוביילים שמשמיעים מוזיקה, או משחקים שלוחצים עליהם והם משמיעים קולות או מוזיקה. אפשר להראות לילד בגיל זה תמונות, לעשות איתו "התעמלות" : כלומר, תרגילים שונים להניע את הידיים והרגליים.
    תהני !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו