תינוקת בת 7.5 חודשים התפתחות שפתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 7.5 חודשים התפתחות שפתית
    ת.ש.
    04/07/2009

שלום, ביתי בת 7.5. חודשים, ייכנית, זוחלת גחון, תקשורתית (מביטה בעינים נהנת מחברת בני אדם, צוחקת בקול כשמפתיעים אותה, קוראת "היא" כשרוצה יחס...)
    מבחינה שפתית נולדה עם לשון קשורה ועברה התרה. היא אינה מהסוג "המקשקש" וכשהיא מקשקשת אם מתערבים היא מפסיקה ומקשיבה לאדם שדיבר. מבחינה שמעתית- בטיפת חלב עברה בדיקה לפני כשבוע והכל תקין.
    היא מקשקשת מאט מאוד: יש לה AAA בכל מיני צורות וet-ze ו פוף ולפעמים קצת א-ב (אבל לא חוזרת על זה או א-מ (Ama) . היום פגשנו תינוק בגילה שמקשקש בלי הרף דדדד גגג בבב אמממ וכו'.
    האם יש סיבה לדאגה? אני מדברת אליה המון (היא איתי בבית) שרה ומקריאה לה סיפורים. האם יש עוד משהו שהיתן לעשות כדי לעודד שפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפתחות שפתית בגיל 7 וחצי ח'

05/07/2009

אמא יקרה שלום,
    נדמה לי שאת עושה את כל מה שנדרש, ואני בטוחה שביתך נהנית מכך, ומראה סימנים של התפתחות יפה.
    מאחלת לך כל טוב! איך אמא שלי היתה אומרת ? עוד יגיעו ימים שתבקשי, שהיא תסגור קצת את הפה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו