ילד לא מרוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד לא מרוצה
    תותי
    18/07/2009

יהלי שלי יהיה בן חצי שנה בעוד שבוע בעזרת השם ושאלתי היא לגבי ההתנהגות שלו במהלך היום. הוא ילד מאוד פעיל ואקטיבי , רוצה לגעת בכל מה שרואה ולתפוס בידיו. הוא החל להתקדם כשהוא על שש, לא ממש זחילה אבל בהחלט בדרך לזה. הבעיה היא שהוא כל הזמן לא מרוצה. הוא מתוסכל מאוד מהר מדברים שונים, אם רואה את הבקבוק למשל הוא מתחיל לצרוח שרוצה אותו גם אם לא ממש רעב. אם שניה אני אוציא אותו מפיו הוא "יצעק" עלי. גם כשהוא מנסה לזחול הוא מקטר המון כאילו משהו מתסכל אותו. בלילה לפני השינה כשמנסים להרדים אותו הוא צורח אבל זה קורה בעיקר כשעייף יותר מדי, אם עייף ברמה סבירה הוא פשוט מקטר.
    אני מודאגת שאולי משהו לא תקין. בנוסף, הוא ילד מאוד מאוד פעיל והאמת שלא ראיתי תינוק כל כך פעיל כמוהו. הוא כל הזמן בועט ברגליים ותופס בעוצמה חפצים. הוא שורט ותופס שערות.
    האם משהו מכל זה נשמע "חריג"?
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד לא מרוצה

הוספת תגובה

• ילד לא מרוצה

19/07/2009

תותי שוב שלום,
    ס"ה נשמע שילד לך ילד בריא ותקין. מאידך, מה שאת רואה הוא מזג בעל עוצמה. כלומר : בסיס אישיות של ילד ש"מבקר את העולם", מתלונן, ומבטא בקול רם את ה"תלונות" שלו. אלה ילדים שערניים לכל גרוי ומגיבים לכל גרוי בעוצמה.
    ברוב המקרים, זהו מזג שמתמתן עם הגדילה. אפשר גם להשפיע על כך, באופן חיובי, אם הסביבה תגיב בשקט ובסבלנות.
    מאידך ייתכן, שמשהו מדפוס זה יישאר באופיו. גם זה לא נורא.

העיקר שיהיה בריא. תהנו ממנו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו