קשיים בהרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהרדמות
    ענבל
    26/08/2009

שלום רב,

לאחרונה בתי בת השנתיים וחצי מסרבת ללכת לישון כאשר אני מבקשת ממנה.
    עד לפני כשבועיים כאשר הייתי מבקשת היא הייתה הולכת למיטה וישנה ואילו היום אני צריכה ל"איים" עליה שאם לא תקום אני אאלץ לקחת אותה ולבסוף היא קמה למיטה אך קמה בלי להגזים 20 פעמים לשירותים סתם , מבקשת לשתות, לאכול, בוכה, צועקת , מביאה לי דברים מהחדר ( וכל זה כשאחותה הקטנה,בת שנה וחצי ישנה בחדר) ולבסוף נרדמת אחרי שעה אם לא יותר מהרגע בו נכנסה למיטה.
    מה עליי לעשות כדי להרדימה כמו לפני השינוי?
    ניסיתי לבדוק מה שונה בשגרת השינה שלה שאולי גרם לשינוי אך כלום לא שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בהרדמות

הוספת תגובה

• קשיי הרדמות

27/08/2009

ענבל שלום,
    ילדים עוברים שלבים שונים בתהליך ההתפתחות שלהם. בעיקר - השינוי הוא בדרך שהם מבינים את העולם, ולא בשינויים חיצוניים !
    ייתכן, שבתך נכנסה לשלב של פחדים מן השינה, שאופייני יותר לגיל 3. לכן היא מנסה להיאבק בשינה, ולדחות אותה, עד שהיא "צונחת".
    נסי לספר לה עוד סיפור, אולי להשאיר לה אור בחדר, לשים לה מוזיקה, אולי אפילו להעסיק אותה עוד חצי שעה, כדי שתהייה יותר עייפה. ממילא, עוד מעט יתחיל הגן שוב, והיום יהיה יותר עמוס ומעייף.
    סבלנות, זה עובר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו