מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר בן נוןדוד24/09/2009
בני בכורי בן 13.5 , ילד יפה תואר ונעים הליכות , מעט מסורבל בכל הנוגע לספורט , מגיל צעיר משתתף באופן קבוע בכל חוגי הספורט - גודו, קרטה, גלגיליות, כדור רגל . כעת מזה 3 שנים בכדור סל. בכל השנים לא היה אף פעם מצטיין וכעת בכדורסל כמעט ואינו משותף במשחקים לאחר כל אימון חוזר עצבני ומתוסכל צועק בוכה "אני אפס בשום דבר אני לא טוב, בא לי למות" טורק דלתות מכה על הקירות ואין בידי לעשות דבר . אני מרגיש תסכול וכאב נוראי.
מה לדעתך עלי לעשות אך להתנהג מה להגיד לילד שרוצה השגים בדברים שלעום לא יוכל להיות בשורה הראשונה בהם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר התבגרות
24/09/2009דוד שלום,
בנך נמצא בגיל ההתבגרות, ולכן אתה עד לשינוי הדרמטי : הכל מתחדד, העולם נתפס בשחור/לבן, יש חיפוש אחר שלמות, בעיקר שלמות של הגוף וההישגים הגופניים, התגובות הן בעוצמה קיצונית.
הדרך היא לדבר, לנסות להרגיע, להציע חלופות, להסיח את דעתו. בעיקר - לתת לו תחושה של הבנה, של הזדהות, של האמפתיה שלך, אבל אסור שאתה תתיאש. אסור שירגיש שהוא מאכזב אותך. להיפך, חשוב לבטא את האמון שלכם ביכולתו, בהצלחה שלו.
תהייו איתו.
כל טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)