כבר לא ילדה........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר לא ילדה........
    מיכל
    05/10/2009

שלום רב
    אינני בטוחה שזוהי הכתובת לשאלתי אך אנסה בכל זאת,אני בת 35 נשואה אם לשניים ובעלת תואר ראשון. בילדותי אני זוכרת שאמי נקראה לשיחה בבית ספר עממי ונאמר שאני מעתיקה מהלוח עם שגיאות כתיב ( בדיעבד צועק דיסלקציה אך לא הייתה בשלות בנושא). שגיאות כתיב יכולות עדיין להימצא בנוסף לעיתים מחליפה בין הספרות 6 ו 8, ובעיה נוספת למרות שלחלוטין יודעת מהו צד ימין ומהו שמאל בנהיגה אם יבקשו ממני לפנות לימין לעיתים אטעה ואפנה בהיסח הדעת לשמאל.
    ברור לי שאין אפשרות לאבחן במידע שכזה ובכל זאת האם אילו סממנים לדיסלקציה \ דיסגראפיה?
    אודה לך על התייחסותך
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא ילדה........

הוספת תגובה

• דיסלקסיה ?

05/10/2009

מיכל שלום,
    לפי תיאורך, בהחלט ייתכן שיש לך קשיים מסויימים, אשר בגיל צעיר מתכנסים לתמונה של דיסגרפיה/דיסלקסיה. אך למזלך, חלקם הגדול התמזער או נעלם, ונותרו רק כמה קשיים מאד מוגדרים.
    זה קיים , וזה מצביע על הטווח הרחב של קשיים אלה באוכלוסיה גדולה, בדרגות כאלה או אחרות.

נותר רק לקוות, שלא העברת את הקושי לילדייך.

מאחלת לכולכם כל טוב ושנה טובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה מאוד

מיכל
    05/10/2009

מקווה מאוד.....
    תודה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו