מעבר גן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר גן
    יעל
    10/11/2009

שלום רב,

בתי בת 5 וחצי לומדת במסגרת של גן פרטי.זו השנה השנייה בגן . שנה שעברה התנהלה למישרין והכל זרם נפלא. בשנה זו התחלף הצוות בגן ונראה שיש הקפדה יתרה על כללי משמעת.
    תחושתי היא שהאווירה בגן נוקשה, אני חשה כי אין דמות חינוכחית עימה ניתן להתייעץ ולשוחח אודות בתי. בתי מצידה לא התחברה לאנשי הצוות החדשים ולא נעשה מצידם ניסיון משמעותי לקרב אליהם את בתי. אני חשה אכזבה מאד גדולה מהגן.
    לאחרונה אני שוקלת להכניסה לגן עירייה. האם אני עלולוה גרום לה נזק, במיוחד לאור השינוי הצפוי במעבר לכיתה א ? חלפו כבר יותר מחודשיים מאז תחילת השנה האם לא מאוחר מידי?

תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר גן

הוספת תגובה

• מעבר גן

11/11/2009

יעל שלום,
    מעבר גן באמצע השנה בוודאי איננו צעד מומלץ. מאידך, חשוב לשקול את הפגיעה שתיגרם לילדה בהשארתה בגן הנוכחי, שאיננו נעים לה. הרי החיים הם תמיד בחירות בין הטוב יותר והטוב פחות.....
    ילד בריא בנפשו יוכל להסתגל, גם אם המעבר הוא באמצע השנה, והקבוצה כבר מגובשת. אולי ייקח קצת יותר זמן, אבל זה יקרה. ואם תכניסו אותה לגן בשכונה, הרי שתוכל להמשיך עם חלק מהילדים גם לכתה א'.
    בסיכום, אני בהחלט ממליצה לשקול את ההעברה במחשבה חיובית.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו