בעיות הרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות הרדמות
    אורית
    13/11/2009

שלום רב,
    בני בן שנתיים וחודשיים כמעט. לפני כחודש העברנו אותו למיטת נוער בלי בעיות מיוחדות. הבעיה היא שכל ערב הוא לא מוכן להרדם בלי שאשכב לידו במיטה (אם אני רק יושבת לידו הוא בוכה ומנסה להשכיב לי את הראש לידו על הכרית). ההשכבה שלו לישון אורכת לפעמים גם שעה וחצי. במהלך ההשכבה שלו הוא יורד פעמים רבות מהמיטה ומנסה לצאת מהחדר. היות ואני בהריון ולא יכולה להרים אותו כ"כ הרבה פעמים ולהחזיר אותו למיטה גם בעלי צריך להגיע ולהחזיר אותו למיטה. האו משתולל, בוכה, קופץ על המיטה ובאופן כללי חושב שההשכבה שלו זה משחק יותר מכל דבר אחר. אחרי כל תהליך השכבה כזה גם אני וגם בעלי "גמורים" מעייפות וכל מה שרוצים זה רק להרדם במהירות האפשרית.... מה אפשר לעשות?
    אציין כי שיטות של "בכוח" לא עובדות עם הבן שלי והשיטה היחידה להרדים אותי מהיכרותי איתו היא להרגיע אותו ואז הוא נרדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות הרדמות

הוספת תגובה

• הרדמות

13/11/2009

הדרך המומלצת היא ליצור דפוסי הליכה לישון, המסתמכים על רגיעה, והפחתת הפעילות באופן הדרגתי, בערך כשעה עד שעה וחצי לפני השינה : ארוחת-ערב, מקלחת פושרת, כניסה לחדר ועמעום האור, סיפור או מוזיקה שקטה.
    כך הילד לומד להאיט את קצב הפעילות, גם הפיזיולוגי, כך שהוא "נכנס" לאווירה של לילה ושינה.
    זה לוקח זמן, אבל זה פועל יפה.
    תנסי. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו