גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    אתי
    07/12/2009

יש לי שתי בנות , הגדולה בת שנתיים וארבע ותינוקת בת ארבעה חודשים.
    הגדולה נמצאת בגן בקבוצה של ילדים הגדולים ממנה בחודשיים שלושה בערך ויש גם כאלה שכבר בני שלוש.
    הילדים הגדולים בגן עושית בסיר ובעקבות כך גם ביקשה לעשות בסיר , זה יצא בדיוק בתזמון שהחלטנו לגמול אותה בשיתוף עם הגננת שהתחילה גמילה של כל הילדים בגן.
    בשבוע הראשון היה סביר , פספוס פה ושם והיינו בטוחים שאנו על דרך המלך.
    בשבוע השני בלי פספוסים בכלל , כבר הרמנו כוסית. הילדה גמולה!
    בשבוע השלישי החלה ריגרסיה, היא לא הייתה מוכנה ללכת לשירותים והגננת בישרה שהיא מפספת כמעט כל היום.
    החלטנו לשים חיתולי גמילה במקום תחתונים ולסגת מהנושא כדי לא להלחיץ.
    היום מה שקורה זה שבגן היא מבקשת והולכת לשירותים בלי פיספוסים בכלל ואיך שהיא מגיעה הביתה מהגן היא עושה בתחתונים במשך כל היום.
    אני ובעלי חושבים שהסיבה נעוצה באחותה התינוקת. בגן היא רוצה לרצות את הגננת והמטפלות ועושה מה שמתבקש ממנה.
    בבית היא רוצה לחזור להיות תינוקת קטנה , שישימו לה חיתול ואפילו חזרה לבקש סימילאק.
    אנחנו אובדי עצות. כרגע ירדנו מהנושא ואנחנו לא מדברים איתה על זה , מצפים שזה יגיע ממנה.
    אבל אנחנו מאוד מתוסכלים מזה שבגן היא מבקשת ובבית משחררת בלי לבקש ולא רוצה ללכת לשירותים.
    במיוחד שאנו יודעים בודאות שהיא יודעת טוב מאוד להתאפק ולבקש ומבינה בדיוק שצריך לעשות בשירותים.
    היא ילדה מאוד פיקחית אך רגישה עד מאוד.
    אשמח לקבל ממך ייעוץ ועזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• גמילה

08/12/2009

אתי שלום,
    לדעתי, את מנתחת את המצב בצורה נכונה מאד, ואינך זקוקה לעצתי.
    מוכרות לנו תופעות כאלה, במיוחד בגיל כל כך צעיר. ובכלל, רוב תהליכי ההתפתחות אינם תמיד "קדימה", יש גם רגרסיות, עד שהמצב מתייצב.
    אני מציעה לך לא לדאוג, להתאזר בסבלנות. זה יבוא, גם בבית.
    כל טוב לכולכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו