קושי בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בשינה
    יעל
    09/12/2009

שלום כתבתי בעבר לגבי התינוק שלי. כיום בן שנה וחצי. כינינו אותו ילד עם מזג קשה. ילד פעי ל מאוד ורגיש. קשה לו מאוד עם שנת הצהריים, נמצא בפעוטון עד 13. על פי רוב מתעייף מוקדם אבל לא מצליח להרדם. שנרדם מתעורר מכל רחש. אני ממש אובדת עצות כי כאשר לא ישן הוא נהיה ממש תובעני, צורח עד שנרדם עם השקיעה. תופעה נוספת היא שהוא כל הזמן דורש אוכל, בקבוק שתייה, דבר שמרגיע אותו. ניסיתי להתייעץ עם פסיכולוגית, לעשות את שיטת 5 הדקות, אבל הוא מסןגל לצרוח במיטה שלו במשך שעתיים ולא להרדם. כרגע אני מרדימה אותו כשאני יושבת לידו והוא דורש שאלטף אותו או אחזיק לו יד (גם את זה מנסה להפחית). בערב יותר קל לו להרדם, ולישון שינה עמוקה. מה עוד אפשר לעשות? נכון לגשת לנוירולוג/ פסיכיאטר/ מעבדת שינה/ טיפול תרופתי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בשינה

הוספת תגובה

• קושי בשינה

10/12/2009

יעל שלום,
    יש ילדים כאלה, וזה בהחלט קשור עם מזג קשה.מה שמראה, שהילד מתקשה לווסת את התנהגותו בהרבה תחומים.
    ייתכן שזו בעייה פיזיולוגית, ולא פסיכולוגית, ופעמים רבות היא משתפרת ככל שהילד גדל.
    אפשר להתייעץ עם נוירולוג. לא מזיק לשמוע מה יציע לכם.
    אני מציעה להתאזר בסבלנות. לא תמיד קל להיות הורים. אף אחד לא הבטיח לנו ילד "מהספרים".
    הרבה כוח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו