עכוב מוטורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עכוב מוטורי
    אמא ר
    21/12/2009

שלום
    בני בן כמעט שנה, עבר לידה קשה ויצא היפוטוני.(למרות שיש האומרים שזה גנטי אבל לילא ניראה כי אין לנו במשפחה היפוטוניה)
    זוחל על הגחון לא מצליח לעלות על שש.
    לוקח זמן עד שמצליח לעשותפעולות כמו ידיים על הראש (עושה אבל אחרי שלוש דקות..)
    האם צריך אבחון ואצל מי? טיפת חלב הגדיר אותו בעל היפוטוניה בינונית. מדבר מספר מילים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עכוב מוטורי

הוספת תגובה

• עיכוב מוטורי

22/12/2009

אמא יקרה שלום,
    בוודאי שכדאי שתפני למכון להתפתחות הילד, לפיזיותרפיסטית התפתחותית, כדי שתלווה אתכם.
    לפעמים, בהמשך, הילד גם נזקק לעבודה עם מרפאת-בעיסוק, על איכות עבודת הידיים.
    בקשי הפנייה מרופא-הילדים.
    כל טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצלי ככה הילדה מטופלת

שלי
    27/12/2009

תבקשי הפניה להתפתחות הילד גם הבת שלי היא היפוטונית עם גמישות יתר וטונוס נמוך ורק בגיל 8 חודשים החלה לזחול גחון כעבור חצי שנה זחלה על 6 והיום רק בגיל שנה ושמונה הולכת סביב רהיטים ומחזיקה ידיים שהולכים איתה אני כברהבאתי לה ליווי התפתחותי הביתה כדי לעזור יותר אל תוותרי על טיפולים בהתפתחות הילד יכול לעזור
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו