מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקשנות והתנהגות לא נאותהשגית29/12/2009
לד"ר יוכי שלום רב
בני הינו בן שנתיים וחודשיים .
לאחרונה אני מוצאת תגובות התנהגותיות ,שמתבטאות בכך שהינו מכה את מי שלא מסכים איתו או מבקש ממנו לעשות משהו .
כמו לדוגמה היום בגן הגננת ביקשה ממנו לזוו למקום אחר הוא לא הסכים והתגובה שלו היתה הכאה .
כאשר הגננת ביקשה מכול הילדים לשבת הוא לא הסכים ואמר שאינו רוצה לשבת .
הדבר גם קורה בבית ,אם הינו מבקש משהו ואינו מקבל הוא ישר מתחיל להכות{גם אותי ,את הסבתא }
הוא ילד מקסים ונבון מאוד אני כל הזמן מסבירה לו שאסור להכות .
אני מנסה להציב לו גבולות אך יכול להיות שהדרך שלי אינה נכונה .
אשמח אם תוכלי לומר לי ממה יכולה לנבוע תופעה זו שציינתי ,ואשמח עוד יותר אם תיעצי לי כיצד לנהוג עימו כאשר הוא מתנהג כך .
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות בגיל שנתיים
30/12/2009שגית שלום,
תגובות תוקפניות מאד מאפיינות בני שנתיים, כיוון שעדיין אין להם שפה מספיק מפותחת לבטא את כל רגשותיהם ומחשבותיהם, ואינם מבינים הכללי ההתנהגות החברתית של אסור ומותר.
צריך לומר לילד "אסור" כשהוא מכה, לתת לו להבין, מתוך הקול שלנו ומבע הפנים, שאנחנו כועסים כשהוא מכה. אבל צריך לדעת, שייקח זמן עד שהילד יפנים זאת.
לא לדאוג. זה חולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)