מה הן היתרונות והחסרונות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הן היתרונות והחסרונות?
    מונה
    10/01/2010

רציתי לברר מה הן היתרונות והחסרונות שילד ישאר שנתיים בגן חובה?
    והאם אפשר לדעת אם הילד בשל לכתה"א" בעוד הוא עדיין בגן חובה?או שכל יום הילד בגיל זה משתפר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הן היתרונות והחסרונות?

הוספת תגובה

• הישארות בגן או עלייה לכיתה א'

10/01/2010

כמו בכל דבר, כל מקרה הוא אחר.
    למשל : אם ילד הוא לקוי-למידה, לא יעזור להשאיר אותו עוד שנה בגן. הוא יהיה הכי גדול בגן (גם זה לא טוב) ואח"ג גם יהיה גדול מכל החברים שלו בביה"ס.
    מצד שני, אם ילד היה חולה, וההתפתחות שלו התעכבה, הוא יכול להרוויח מעוד שנה בגן, ולסגור את הפער.
    בוודאי שילד מתקדם כל יום ומשתפר, ולכן בסביבות יוני אפשר כבר להחליט בצורה אחראית אם כדאי שיעלה לבי"ס.
    לצערנו, מבחינה ביורוקרטית, זה מאוחר מדי, ולכן צריך לעשות את ההחלטה יותר מוקדם, ולא תמיד זה מוצדק.
    נקווה שתעשו החלטה נכונה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

מונה
    10/01/2010

תודה רבה לך ד"ר יוכי, תשובתך הרגיעה אותי,ונתנה לי לנשום,אני מקווה שאני אוכל להחליט בזמן שצריך. ותמיד אזכור אותך לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו