ילד בן 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6
    לי
    02/02/2010

בני הבכור בן 6, לומד בכיתה א'. הוא ילד טוב רגוע ונבון ובלי בעיות מיוחדות.
    לטענת המורה הוא לא אוחז נכון בעפרון ולא יושב על הטוסיק (מתנועע בלי הפסקה בחוסר רוגע).
    היינו במכון להתפתחות הילד ושם אמרו לנו שהוא אוחז טוב את העפרון ואין בעיה בתחום הזה ואין צורך בטיפולים כלשהם, מלבד זאת אמרו לנו לשים דגש על סדר וארגון.

קיבלתי המון עצות להתארגנות איתו בבית אך אני לא יודעת איך לעזור לו כדי שיהיה לו יותר קל בכיתה. הוא נפגע מכך שהמורה מעירה לו על פטפוטים ועל ישיבה נכונה ובנוסף לכך הוא מאוד חסר סבלנות.
    הוא ילד מאוד חכם והדברים האלו מאוד מתסכלים אותו. איך אפשר לעזור לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6

הוספת תגובה

• בן 6

03/02/2010

לי שלום,
    ייתכן שכדאי לערוך שיחה שלך עם המורה ועם הילד יחד, כדי לברר מדוע אינו שקט בכיתה, מדוע יש פער בין הדרך שבה את רואה את התנהגותו לבין המורה. ייתכן שהמורה נוקשה מדי, או ייתכן שהוא באמת אינו מרוכז היטב בשעורים. אולי כי משעמם לו, או מסיבות אחרות.
    חשוב לברר זאת, ולהגיע להסכם בינו לבין המורה על כללי התנהגות נאותים, שלא יגרמו לכעס של המורה עליו.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו