מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות שפה ותקשורת חברתיתאביבית25/02/2010
שלום
בתי בת 2.5 כרגע לא מדברת רק הגהת מילים קצרות היא ילדה מאד עליזה וחיכנית רוקדת לצלילי מוזיקה אוהבת מוזיקה היא כרגע נימצאת באיבחונים אצל פסיכולוגית ומרפא בעיסוק
אבל ליפעמים היא נימצאת בעולם משלה כשהיא רואה טלויזיה או משחקת במשחק אינה עונה לקריאותיי , אני לוקחת אותה פעם בשבוע לג'מבורי שם היא משחקת ורוקדת המון אבל שיש פעילות קבוצתית ביחד לא משתפת פעולה רציתי לומר שהיה לה בעית שמיעה עד גיל שנתיים שעקב זה עברה ניתוח כפתורים ומאז הניתוח השמיעה שלה טובה יותר אבל אין שינוי בשפה
יש בנינו תקשורת כשהיא רוצה לשתות מגישה לי בקבוק שהיא רוצה לראות טלויזה היא מגישה לי את השלט
רציתי לשאול האם יש לי לחשוש מאיבחון כשאני מספרת לאנשים שכנראה היא תהיה בגן שפתי
הם שואלים יש שם ילדים אוטיסטים
האם זה אוטיזם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות שפה ותקשורת
25/02/2010אביבית שלום,
לפי תיאורך, לא נראה לי שמדובר באוטיזם. ייתכן שהיא ילדה פחות חברותית, ולא משתפת פעולה בקבוצה, בגלל הקושי השפתי. ייתכן גם, שהיא ילדה ביישנית או מופנמת, ולכן אינה נפתחת בקלות במצבים של קבוצה.
טוב שהיא עוברת אבחון, ואז תוכלי לדעת בדיוק איפה הקשיים שלה. וטוב שהיא תהייה בגן שפתי, שם יקדמו אותה בתחום השפה. לילדים עם אוטיזם, או בעיות תקשורת, יש גן נפרד.
כל טוב, ונקווה שתתקדם במהירות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)