התפתחות שפה ותקשורת חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות שפה ותקשורת חברתית
    אביבית
    25/02/2010

שלום
    בתי בת 2.5 כרגע לא מדברת רק הגהת מילים קצרות היא ילדה מאד עליזה וחיכנית רוקדת לצלילי מוזיקה אוהבת מוזיקה היא כרגע נימצאת באיבחונים אצל פסיכולוגית ומרפא בעיסוק
    אבל ליפעמים היא נימצאת בעולם משלה כשהיא רואה טלויזיה או משחקת במשחק אינה עונה לקריאותיי , אני לוקחת אותה פעם בשבוע לג'מבורי שם היא משחקת ורוקדת המון אבל שיש פעילות קבוצתית ביחד לא משתפת פעולה רציתי לומר שהיה לה בעית שמיעה עד גיל שנתיים שעקב זה עברה ניתוח כפתורים ומאז הניתוח השמיעה שלה טובה יותר אבל אין שינוי בשפה
    יש בנינו תקשורת כשהיא רוצה לשתות מגישה לי בקבוק שהיא רוצה לראות טלויזה היא מגישה לי את השלט
    רציתי לשאול האם יש לי לחשוש מאיבחון כשאני מספרת לאנשים שכנראה היא תהיה בגן שפתי
    הם שואלים יש שם ילדים אוטיסטים
    האם זה אוטיזם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפתחות שפה ותקשורת

25/02/2010

אביבית שלום,
    לפי תיאורך, לא נראה לי שמדובר באוטיזם. ייתכן שהיא ילדה פחות חברותית, ולא משתפת פעולה בקבוצה, בגלל הקושי השפתי. ייתכן גם, שהיא ילדה ביישנית או מופנמת, ולכן אינה נפתחת בקלות במצבים של קבוצה.
    טוב שהיא עוברת אבחון, ואז תוכלי לדעת בדיוק איפה הקשיים שלה. וטוב שהיא תהייה בגן שפתי, שם יקדמו אותה בתחום השפה. לילדים עם אוטיזם, או בעיות תקשורת, יש גן נפרד.
    כל טוב, ונקווה שתתקדם במהירות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו