היפוטוניה לבת 11 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוטוניה לבת 11 וחצי חודשים
    אילת
    03/03/2010

שלום , ביתי בת 11 וחצי חודשים
    ילדה חייכנית, צוחקת בקול, מיסתובבת, מיתגלגלת, ערנית , מגיבה לסביבה, אוכלת לבד מוצק (ביד כמובן), מוטוריקה עדינה טובה.
    אובחנה לפני כמה חודשים בהיפוטוניה קלה וגמישות יתר ולכן רק לפני 3 שבועות היתחילה ליזחול גחון.היינו מטופלים בפיזיוטרפיה (פעם בחודש היינו מגיעים) שלטענתה הילדה בסדר גמור וכל עוד שהתיקשורת שלה טובה,ויש רוטציה של הגוף מיצד לצד אין צורך שנגיע יותר אלה אם כן ניראה עוד חודש שאין שיפור אפילו קצת. נתנה לי שתי תרגילים להושיב את הילדה אם ידיים קדימה שתישען על הידיים ותחזק אותם ושתישען על כרית קשה בעמידה ליתפוס לה את הבירכיים. השאלה שלי: האם ההיפוטוניה עוברת מעצמה גם אם אני לא ייעשה לה את התרגילים?באיזה גיל ההיפוטוניה מיסתדרת?
    האם זה בסדר שהפסקנו את הטיפול אולי צריך מעקב פעם בשבוע?
    האם יש לזה השלכות לגבי התיפקוד בעתיד,הליכה, ריצה, דיבור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היפוטוניה

ד''ר מיקי הר-גיל
    03/03/2010

אילת ערב טוב
    את מתארת איחור מוטורי, היפוטוניה (טונוס שרירים נמוך) בצורה קלה בדכ מסתדרת , היתי פונה להערכה אצל רופא התפתחותי בכדי להחליט מה מידת ההיפוטוניה האם יש צורך בבירור או בטיפול נוסף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו