חשבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשבון
    אוקסנה
    15/03/2010

שלום. איך להתחיל ללמד ילד בחשבון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשבון

הוספת תגובה

• לימוד חשבון

16/03/2010

אוקסנה שלום,
    את לא כותבת בן כמה הילד, ולא מסבירה מדוע צריך ללמד אותו חשבון. בדרך כלל, ילדים לומדים בעצמם, כמו שהם לומדים דברים אחרים על העולם ועל הטבע, וגם בגן מלמדים אותם. צריך גם לדעת לא להגזים. יותר מדי זה גם לא טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    16/03/2010

שלום. ילד בן 3.6 שנים. לי ולילד אולך קל במשחקים כמו צורות, צבעים, מספרים, אותיות. לא יודעת למה ילד לא אוהב לשבת ולשחק במשחק כמו פטריות, קוביות, פזלים, וכו...! אז אני רוצה להמשיך איתו במה שהוא ואני אוהבים. אז התחלתי איתו צבעים באנגלית ו הייתי רוצה קצת חשבון. בגלל זה שאלתי איך לומדים חשבון בגיל הזה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבון

17/03/2010

תלמדי אותו לספור דברים : למשל : שני מזלגות 2 כדורים וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו