שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אימא
    17/03/2010

שלום רב,
    בני בן שנה וחצי בקרוב, ילד מקסים.
    מבין היטב את הנאמר לו והמתבקש ממנו, אומר כ- 15-20 מילים אבל עדיין לא אומר אימא.
    אני מתוסכלת מכך, היות והוא קורא היטב לבני משפחה אחרים, אבא, סבתא וסבא.
    האם הדבר הגיוני מבחינת התפתחות השפה? הוא יכול לומר למשל אמ אמ לאוכל אבל לא אומר אימא. לעיתים רחוקות מבטא משהו דומה בהקשר אליי. הוא גם יודע מהי המשמעות של המילה - אם יאמרו לו למשל תן את הכדור לאימא או תן חיבוק לאימא הוא ידע לפנות אליי.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אמא

17/03/2010

אמא יקרה שלום,
    אמא היא מילה כל כך מופלאה, ומסמלת דמות שהיא כל כך מובנת מאליה !
    הילד מבין ומכיר את המילה. כנראה שפשוט אינו לו צורך לומר אותה. כפי שאומרים בצחוק : לא צריך לקרוא לה. היא באה לבד.
    אל תדאגי. כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך על התגובה המקסימה

אימא
    17/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם קראתי ורוצה להגיב

דנה
    24/03/2010

הבן שלי התחיל לקרוא לי אמא רק לפני 3 חודשים, והוא בן שנתיים
    ככה שגם אני מאד התרגשתי והיית מתוסכלת שאת כולם הוא מכיר ואותי לא, אבל זה בא להם בטבעיות, פתאום ביום בהיר אחד, זה לא נפסק.
    אז סבלנות וזה יגיע
    חג שמח (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו