ריור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריור יתר
    רוית
    12/04/2010

שלום רב, יש לי ילד בן שנתיים ותשעה חודשים, מדבר מאוד יפה מפותח מאוד עם יכולות קוגנטיביות מעל לכל ילדי הגן, לפני דברי הגננת, מתבטא בצורה יפה ואף גבוהה מהרגיל . אך מרייר כל היום יש עליו סינר שמוחלף כל כרבע שעה שהוא ספוג ברוק. עליי לציין שהוא לועס בסדר את האוכל ואף בולע וכשהוא אוכל אינו מרייר וגם בזמן שינה אינו מרייר (רק לפני ההרדמות מרייר על הכרית) היינו בהתפתחות הילד פעמיים אבחנו אותו ולדעת המאבחנת (מרפא בעיסוק) הבעיה היא לא היפוטוניה של השרירים. אני לא יודעת לאיזה כיוון עוד לפנות? יכול להיות שזה קשור לאף אוזן גרון כיוון שנמצא שקד שלישי מוגדל אך לא חוסם בצילום ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריור יתר

הוספת תגובה

• ריור יתר

13/04/2010

רוית שלום,
    הכתובת שלך צריכה להיות קלינאית תקשורת. יש אפילו קלינאיות תקשורת מיוחדות שהתמחו בתפקוד פה ולסת (לעיסה, בליעה וכד'). הן אכן עובדות בדרך כלל עם רופאי אף-אוזן-גרון, ויש להן תרגילים שהן נותנות, כדי ללמד את הילד לסור פה ולבלוע את הרוק, כדי שלא יצטבר בחלל הפה.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדב בת שנתיים ושבעה חודשים

שירה
    14/04/2010

הילדה מרירת רק שהיא מוצצת מוצץ זה תקין או שצריך לפנות לקלינאי תקשורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריור

14/04/2010

זה בסדר. אני מקווה שתפסיק לרייר בעצמה כשתיגמל מהמוצץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריור

רוני
    28/05/2011

גם הבן שלי בן ארבע וחצי ומרייר מאוד, אשמח אם תצרי איתי קשר
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריור

רוני
    30/05/2011

רוית,

אני חשבתי שאני היחידה על הפלטנה שהילד שלה מרייר
    הוא כל הזמן עם פה פעור והרוק, יש לו עולם משלו.....
    יכולה להגיד לך מנסיוני שהסרנו את האדנואידים (שקד שלישי) וזה לא פתר את הבעיה
    פנינו לקלינאית תקשורת שחשבה שצריך לחזק את איזור הגירייה משהו שלצערי גם לא צלח, כרגע אנחנו לקראת ניתוח שקדים (הם מאוד מוגדלים ויכול להיות שחוסמים) נקווה שבזה הפתרון וקצת פזיותרפיה לפה לאחר מכן ויבוא על ציון גואל
    מאחלת לך הצלחה ושימצא הפתרון
    ואם יש לך שאלות אשמח לעמוד לרשותך במייל שלי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו