בת חצי שנה ושבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה ושבוע
    שירה
    17/04/2010

ביתי מתהפכת מבטן לגב אך מגב לבטן לא מתהפכת בטיפת חלב אומרים לי שהיא צריכה להיות הרבה על הבטן אך כרגע לא צריך פיזיוטרפיה , הבעיה היא הקושי מהגב לצד הייתי אצל רופא ילדים שאמר טונוס מעט ירוד בחגורת הכתפיים , מבחינת שפה היא מקשקשת המון אה ומעט בה, גה התחילה גם קצת לקשקש האם יש ממה לדאוג האמת היא מחייכת , צוחקת עוקבת אחריי מסתובבת שקוראים בשמה או לכל קול הזמנתי מדריכת התפחתות שתראה לי תרגילים לעבוד איתה כי גם הרופא אמר שהוא לא ממהר במצב זה לטפל אז החלטתי לעשות זאת פרטי יש ממה לדאוג ? אמא לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חצי שנה ושבוע

הוספת תגובה

• בת חצי שנה ושבוע

19/04/2010

סיגל שלום,
    כהורים אנחנו תמיד דואגים, אם צריך ואם לא צריך. במקרה שלך, כפי שאת מתארת, אינני רואה הצדקה לדאגה, גם אם יש טונוס נמוך בחגורת הכתפיים.
    אם זה יימשך, והיא תתעכב בהתפתחות המוטורית, תגיעו בסופו של דבר לטיפול, וזה יתוקן. היא עדיין קטנה מאד, וקשה לדעת.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו